Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera se zaplétá do politiky Nové republiky, zatímco Ahsoka a Sabine Wren cestují na dalekou planetu. (Disney+)

Recenze (43)

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím co to bylo ale nelíbilo se mi to. Trénink fajn, pak se proletíme z bodu A do bodu B, pak proběhne "bitva", ve které se nikomu vlastně nic nestane, loď dostane zásah lasery, které měly nabito slepými a nazdar. Jako vážně? Tohle je seriál Ashoka, na kterou jsme čekali a která měla napravit reputaci po zmršeném Obi-Wanovi? ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výcvik potěšil, hádka Herou s radou potěšila, pomrkávání po Rebels a syn Hery a Kanana taky mile potěšil, Ahsoka ve vesmíru potěšila, padawanka od Baylana mě čím dál víc zajímá a její divokost v očích přitahuje pozornost. Ale řeč Ahsoky, že každý má v sobě Sílu mě trochu vyděsila a nakrkla. Buď to řekla, aby dodala Sabine odvahu a povzbudila ji, protože ji potřebuje (a ví že z ní nikdy nebude Jedi) a nebo popírá a bortí vybudované  poslání a zrození Jediů. Mini-chloriany by ztratili logiku. Doufám v to prvé. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? Jak může být “kandidát na Jedi”, když neovládá sílu!? To si nemůže ten mentál co to napsal (když u o StarWars ví hovno) přečíst alespoň Wikipedii: “Příslušníci řádu Jedi ovládají mystickou Sílu (v originále Force), jež jim propůjčuje různé psionické schopnosti”. Jako… co to zase je za retardovanou inovaci? Běží to 3 minuty a už mě to sere! A zlepšení v nedohlednu… pošlou na ně 6 stihačů (co vypadají jako Zera… roztomilé) a ty na ně plivou gumové medvídky. Jinak nechápu zcela žádný efekt/dopad střelby stíhačů. Tedy - opět - vizuálně super, ale vrcholně debilní. Jediné (bezvýznamné) plus je propojení s Rogue One a Andorem díky kancléřce Mon Mothma. Pozn.: po trochu googleni jsem zjistil, že pipka v předchozích Povstalcích nikdy ambice být Jedi neměla a Ahsoka ji tam nikdy necvičila!? ()

Ironhead odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak strašně blbý, že to ani nemá cenu skoro komentovat... zelené paprsky jsou zjevně neškodné, střílení s nimi je tak jen naslepo, protože ani bezpočet zásahů nepřináší poškození.... musíte střílet těmi "hodnými" červenými, to pak každá loď exploduje na první dobou... a nepřátelské stíhačky nejlépe zlikvidujete tak, že vystoupíte z lodi a rozsekáte je mečem.... bože to neeee :))) Hlavní představitelky včele s naprosto odpornou generálkou, co bere na sebevražedné mise svého malého syna jako kopilota, naprosto nesympatické, nejde jim fandit, v každém souboji jim přeji smrt, i když vím, že ta bohužel nepřijde :) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice se nedokážu stále vnitřně smířit s tím, že Sabine je citlivá na Sílu, ale trénink se mi líbil. Doufám jen, že zaběhlým tvrzením „Síla je v nás všech“ nebudou postavy libovolně užívat Sílu. Trénink byl ovšem nápaditý a dobře zpracovaný. Hery hádka se senátory opět odrážela postavení Nové Republiky v případném konfliktu. A závěrečná honička ve vesmíru s Ahsokou úžasná. Takto vypadá Jedi ve vesmíru, ne letící Leia v Epizodě VIII. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Celá scéna výcviku Sabine (Natasha Liu Bordizzo) a Ahsoky (Rosario Dawson) je pocta samurajským filmům a televizním sériím. Forma Zatoichi je odkaz na slepého samuraje Zatoichi. Styl postoje u Ahsoky (obrácený úchop) je inspirován klasickou televizní show Shintaro Katsu ze 70. let. (Veskoslav)
  • Podlaha ve výcvikové místnosti obsahuje znaky Staré republiky i Vrcholné republiky (300 BBY). (Veskoslav)

Reklama

Reklama