Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimava cast. S par sermami, kde tvorcovia urobili dobre, ze sa inspirovali tymi "samurajskymi", aby dodali trosku doveryhodnosti a zvolnenia v zbesilom machani LED-pasikmi. Cele to vsak za mna tahal jednoznacne Ray Stevenston, na ktoreho "prejavenie" som cakal 4 epizody. :) Priemer. Klise s padavankou bolo uplne predvidatelne a malo posunut dej. ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl s mnoha zvraty, Jen ten Anakin na konci vypadal moc mladě. Naopak tu bych očekával, že bude dědou v době, kdy se to odehrává. Vždy mě iritovalo, že Lucas digitalně zaměníl Force Ghosta původního herce za mladého Anakina v epizodě VI. Vždy jsem spíše doufal, že spíš zestáří, aby vypadal jako otec Luka a ne bratr. A tady ho ještě víc mladili. Tu uniká pointa proč. Tohle mělo smysl v Kenobim, kde to zase neudělali vůbec. Ale padlí Jediové jsou skvělí a divokost Shin až koreluje s fanatismem a ta postava mě neuvěřitelně baví. Hera v akci, rozpolocená Sabine. To je paráda. A jako bonus ty různé souboje mečů, které dávali smysl. ()

Reklama

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální nářez. Choreografie Lightsaber soubojů jak z prequelů a vizuálně jak ze sequelů, lepší kombinace neexistuje. Dál nápaditá akce, napětí, odhalování, skvělý scénář a režie. Co víc by si mohl fanoušek Star Wars přát?! 10/10 PS: Chci víc Baylana a Shin, ti dva mají potenciál být jednimi z nejlepších záporáků ve Star Wars ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to všechno co si fanoušci SW přejí. Je tam pif paf, jsou tam osobní dilema i SPOILER: Anakin S. Sice se v pár scénách najdou maličkosti a ti co budou hledat chyby je najdou, ale suma sumárum se jedná o příjemný SW seriál. Jo a i tady ten Anakin vypadá lépe než v Obi-Wanovi. Tady jde aspoň vidět, s jakým seriálem si kdo dal záležet. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím asi nejlepší epizoda. Ne, že bych o něm někdy pochyboval, ale Peter Ramsey se předvedl ve skvělé formě. Díky Filoniho scénáři tato epizoda svedla dohromady všechno, co minulé tři připravily, and Ramseyho režie je naprosto pevná a sebevědomá. Solidní zvraty, dobré výkony hlavně od Natashi Liu Bordizzo a Raye Stevensona, velice hezké vizuály, souboje zatím nejlepší z celého seriálu (líbilo se mi, jak každy duel měl trochu jiný styl podle toho, kdo s kým bojoval), Hera tentokrát připomínala sebe samu ze Povstalců více než kdy dřív, a ten konec… wow, věděl jsem, že se to stane, ale stalo se to dříve, než jsem čekal, a ten způsob, jakým se to stalo… mám z toho skvělý pocit. Snad jen ten dialog místy opět trochu drhne, ale jinak nemám výtky. Celý tento seriál prostě vyzařuje klasický pocit Star Wars jako od Lucase, ale s příchutí něčeho nového, čerstvého a neznámého, a přesně tuto kombinaci teď Star Wars jakožto značka potřebují. Bravo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Magie, která udržovala Inkvizitora Marroka (Paul Darnell) naživu, je stejná, jakou použila Matka Talzin na vylepšení a udržení při životě Savage Opress či jeho bratra Darth Maula. Jedná se tedy o moc čarodějnic z Dathomiru. (Veskoslav)
  • Anakin (Hayden Christensen) má na sobě jedijskou róbu z konce éry Klonových válek a jeho pádu k Temné straně. Nemá ale meč Anakina Skywalkera, ale Darth Vadera. (Veskoslav)

Reklama

Reklama