Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najväčšia drama sa deje na konci close up záberu na tvár postavy, počas ktorej hrá *intense ominous music* , v súbojoch na blízko je viac otočiek ako na korčuľovani na lade, spolu s force by takéto súboje končili na pár okamihov. Akože fakt niekto začne robiť mlynské kolo počas súboja? Ale tak hlavné postavy si idú svoje, hlavne ze nikdy nesmú vytasiť meče naraz, lebo každý má právo na "epic dramatic entrance" ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy AndoroMilci si běžte vymastit dicky někam do knihovny nad Algebrou protože seriál Andor byl stejně tak nudnej a se Star Wars neměl nic společného =D ale Ahsoka dokazuje že když vezme otěže do rukou pravý fanoušek Star Wars jako je právě Dave Filoni tak dostaneme takové Star Wars jaké jsme si přáli, ten feeling obzvlášť z tohoto čtvrtého dílu byl naprosto stejný jako když jsem před 25 lety viděl poprvé Epizodu VI. Tohle jsou Star Wars které jsme chtěli a které jsme si přáli. Dave Filoni je bůh! A konečně nám dodal to nač jsme čekali a očekávali A….. 10/10 ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pinda pochopila, že zas taková kingoška není a konečně si vzala beskar a pistoli :D. Jinak velice slušná epizoda s jedním celkem zásadním failem: to si nemohla “kuličku” přitáhnout (odstrčit) pomocí síly a musela na ni šahat? Také celkem nechápu: “nikdo za námi nepoletí…”. Jako ono je víc “cestovních kroužků” na poskakování mezi galaxiemi? A pokud není potřeba, tak proč se s ním stavěli? Chápu tedy ty komentáře ostatních o “kopancích scénáře”. Za naprostou pecku považuji integraci i na “kmenové Star Wars”.  Pozn.: co je sakra Ezra? ()

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně parádní díl. SPOILER Marrok se zařadil mezi postavy, které si fandové oblíbili, vymysleli mu ty nejzajímavější backstory, aby se pak žádná z nich nevyplnila a on skončil v propadlišti dějin po boku Snokea a rytířů z Renu. Finální záběr na Anakina nic moc, na rozdíl od seriálu Obi-Wan byl omlazen asi víc než tam a bohužel to bylo poznat i když jen stál a nic moc nedělal. Snad bude v další epizodě vypadat líp. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to všechno co si fanoušci SW přejí. Je tam pif paf, jsou tam osobní dilema i SPOILER: Anakin S. Sice se v pár scénách najdou maličkosti a ti co budou hledat chyby je najdou, ale suma sumárum se jedná o příjemný SW seriál. Jo a i tady ten Anakin vypadá lépe než v Obi-Wanovi. Tady jde aspoň vidět, s jakým seriálem si kdo dal záležet. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • „Fulcrum“ bylo kódové označení pro agenta Aliance během Občanské války. Pod tímto jménem se jako první „schovávala“ Ahsoka Tano (Rosario Dawson). Následně pak bylo používáno i pro další agenty Aliance (agent Kallus). Původní označení Fulcrum bylo užíváno pro osobní kanál generála Anakina Skywalkera během Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Magie, která udržovala Inkvizitora Marroka (Paul Darnell) naživu, je stejná, jakou použila Matka Talzin na vylepšení a udržení při životě Savage Opress či jeho bratra Darth Maula. Jedná se tedy o moc čarodějnic z Dathomiru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama