Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

KiJi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dobrý, ale nějak to neštymuje s filmy - vždyť Anakin nedosáhl na titul mistra, a tak nemohl mít padavana, a tak nemohl cvičit Ahsoku..... ale tento příběh je jak vidno jiný, to z jiného konce braný, to už jinde jsme....(asi se budu muset podívat na clonové války).  Na druhou stranu, to se jako budou seriály SW odvíjet jinak než filmové? ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta neskutečně nabitá a epická první polovina epizody nastavila zbytku dílu takovou laťku, že se to prostě nedalo překonat. I proto druhá polovina tohoto dílu působila tak trochu výplňově. Seriál si ale stále drží tu nadstandardní kvalitu. Anakin byl "omlazen" dle mého dobře a až na ty místy prapodivné dialogy se mi tenhle "fan-service" líbil. Celou epizodu jsme neměli šanci vidět Sabine a spoustu dalších postav. Věřím že v příštích epizodách nám to tvůrci vynahradí. ()

Reklama

krvinka56 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo tenhle seriál začal opravdu slibně první díly dva díly dávali naději na zábavný a strhující Star wars seriál. Ale bohužel od trojky to de rovnou dolů a nikam se to neposune nic se neděje. Sme u páteého dílu z osmi a pořád bezdůvodně velké nic. A na konci se zasmějete šíleným chobovelrybám na světelnelný pohon. Ne díky.  To hle je opravdu špatný. ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fanservis, ale dobře udělanej a smysluplnej. Jako u většiny dílů (a ostatně u většiny Star Wars) i tady by se samozřejmě daly najít určitý neduhy – a mnozí je bezpochyby budou rozmazávat. Ale co se mě týče, prostě to válcuje, důležitý momenty fungujou a jsem v podstatě šťastnej, že se mi konečně dostává pravých sequelů Lucasových Star Wars (ke kterým nedokonalosti a nutnost benevolentního přístupu patří taky). Ano, dialogy by mohly být delší a mohlo by jich být víc, ale i ta strohost má leccos do sebe. Pro fanoušky předchozích Filoniho seriálů je každá věta plná významů a každá promluva spouští řetězec asociací a emocí. Anakin vypadá nakonec fakt dobře, po konci minulý epizody jsem se trochu bál, ale zbytečně. Vidět Anakina v brnění a s fešnym sestřihem z Klonových válek v podání Haydena Christensena je velmi specifickej typ požitku, kterej asi běžnej divák nedokáže plně ocenit. Ale pro nás, co jsme s animovanym Anakinem Matta Lantera strávili roky a vždycky měli rádi i Haydenova, je to elektrizující a zásadní moment našich životů. Kruh se uzavřel. V ohozu z Pomsty Sithů pak Anakin působí, jakoby vystoupil přímo z roku 2005. Dobrá práce a pro mě asi zatim nejmíň rušivý digitální omlazení, co jsem viděl. Jen škoda, že ty pasáže s Anakinem byly vlastně celkem krátký. Chci víc. A přiznám se, že mě dost baví i ty novorepublikový politicko-byrokratický intermezza. Jo a Carsonovi Tevovi a jeho letce dejte proboha vlastní seriál! Ahsoka je prostě nacpaná skvělýma postavama, takže by se to dalo říct i o řadě dalších (Baylan a Shin, kde se po smrti Raye Stevensona nabízí animovaná podoba; Mon Mothma vs. Senátní dozorová komise; dobrodružství Huyanga během tisíců let; pohádky o lothkočce…). ()

DarthAthiss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tu linku s Anakinem nechápu. Ať už jeho přítomnost v nesmyslných světech, tak jeho přeskoky z Anakina na Vadera a snahu zlikvidovat Ahsoku? To byla jako lekce??? A co to přineslo? Choreografie taky špatná. Kdyby použili force ghosta v reálném světě, který by s Ahsokou filozofoval, udělali by líp. Cítím tady nesmysl za nesmyslem a mně nezbývá nic jiného než zase ubrat na hodnocení ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Poprvé můžeme naživo vidět Kapitána Rexe, CT-7567. Během druhého flashbacku jej vidíme v modifikované zbroji, která se skládá z Phase I a Phase II. Hlas mu propůjčil herec Temuera Morrison. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno