Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (S01E08)

(epizoda)
  • USA Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové závodí s časem, aby zabránili velkoadmirálu Thrawnovi uprchnout. (Disney+)

Recenze (57)

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem spokojený? Je to lepší jak finále 2. série Manda? Není. Ale rozhodně jsem neočekával něco grandiózního, kdy by pomalu přiletěla Hvězda Smrti s Palpatinem...Je to otevřené zakončení, které otevře cestu nejspíš k 2. sérii a ideálně bych to viděl na film. Či lépe trilogii podle staré "Thrawnovy trilogie". ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedi, čaroprdelnice a skříň. Vlastně Jedi, the witch and the Warlord, což stejně vypadá jako Lion, witch and wardrobe. Některé scény mají nápad a pěkný vizuál, ale kdy konečně scénáristi budou používat logiku? SPOILERY. Teď sice trochu popřu šermířství, ale když mám dva meče a protivník jeden, tak ten jeho nebudu vykrývat obouma mečema, ne? Vykreju jedním a druhým seknu. Konec byl úplnej nesmysl. když už přileteli za zadek Thrawnovy lodě, tak mu měli rozstřílet jeden z těch doplňkových motorů, nikam by neodletěl, čas na to měli a místo toho poslouchaj jeho vejšplechty. A co ten Ezra? Vůbec netuším jak se dostal ke stíhačce a nenápadně odletel domů. Takovou námahu mu dalo dostat se na Thrawnův destruktor. Měla následovat Stealth mise...proplížit se k těm čarodějnicím, zabít je, pak do ložnice Thrawna, zabít jeho a na konec ukrást loď. S jediskými schopnostmi se mu to mohlo podařit. A to nemluvím o tom, že to čarodějnictví mě k sw vůbec nepasuje. ()

Reklama

Arany 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr pohřbil celou sérii. Takže dál platí, že jediné koukatelné hrané dílo co vzniklo od akvizice Disneyho je Andror. Je až fascinující, jak se tvůrci nedokážou stále dokola a dokola poučit. Nikdo nebude brát Thrawna jako geniálního taktika, pokud se chová jako úplnej imbecil. Nikdo nebude nadšený z Anakinova Force Ghosta, když je jen jako takové malé příjemné cameo na konci a nemá žádný vliv. A ačkoli jsme milovali Shin a Balona, tak ve finále nebyli a nadějný cliffhanger na Balona je úplně zbytečný, když se ho po smrti herce dočkáme možná někde v komiksu. Takže velké velké zklamání. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrdinovia, podla tvorcov, museli ist "prednym - hlavnym vchodom" tak, ako sa patri. Naco su tym lodiam silne plazma-dela v takej sile a poctoch? :) Hrdinska saga s ocakavanym koncom a v zavere milucne doznenie kludnych jedi-ov. Cakal som viac. Stevenson si nasiel svoje miesto pri sochach...heh, horkokrvna bloncka pri najazdnikoch, hotova idyla...nedavala vsak zmysel. Je jasne, ze bude rozvijana a dojena v nejakej z buducich serii. Fanikov ma dostatok a zrejme bude i budget. Cajik. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále je fajn, možná jen ok. Plot armor, nelogičnosti i fakt, že je to celé jen vata k tomu, co je každému jasné, že se stane. A kde je Baylan a Shin? Opravdu jen cameo cliffhanger? Nedá se to považovat za uspokojivé ukončení, když jsme nedostali žádné odpovědi a celé to byl vlastně jen prolog k tomu, co bylo každému jasné. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Věta, kterou pronese Sabine (Natasha Liu Bordizzo): „Shadows in the Starlight,“ je odkazem na komiks „Star Wars: The High Republic Phase I – Light of the Jedi Omnibus“. (Veskoslav)
  • Blade of Talzin, meč Matky Talzin, jsme mohli vidět během Klonových válek (od r. 2008), kdy jej samotná Matka Talzin vyvolala a použila v souboji s Mace Windu. (Veskoslav)
  • Dva zombie Troopers, kteří napadli Ezru (Eman Esfandi) a Sabine (Natasha Liu Bordizzo), nebyli obyčejný Death Troopers. Patřili k tzv. legii Purge Troopers, která se specializovala na lov a zabíjení přeživších Jedi. Lze to poznat i podle červených nárameníků a mírně upravené zboje, která obsahovala množství Beskaru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama