Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (191)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Moje premýšľanie o tomto seriály sa v podstate zúžilo na jednu jedinú otázku. Je to horšie než Obi-Wan Kenobi? OWK mal lacný vizuál, k dispozícii najviac kultovú postavu + jednu z najzásadnejších a totálne premrhal svoj potenciál. Naopak chrlil Star Wars klišé a nudu. Ashoka pôsobí drahšie, nemá však atraktívne postavy a rovnako chrlí Star Wars klišé. Na záver väčšiny dielov sa dostavil pocit, že sa nič zaujímavé nestalo. Sledovať epické nakladanie nákladu či "dramatické" politicko-právne pojednávanie? To chceš. Pokus o Duna štýl tak isto vyšumel do stratena. Vytvárať "hororový" nádych zelenou parou akosi nestačí. Takže horšie než OWK? Nie, ale úplne rovnako zbytočné a nudné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další seriál ze světa Star Wars. Divák by si až mohl říkat, že už toho bylo dost a Disney by si mohl dát chvíli voraz. Jenže u Ahsoky by to byla škoda. Na celém seriálu je totiž patrné, že jej tvůrci točili s láskou, radostí a respektem ke světu Hvězdných válek. Děj se odehrává někdy po šesté epizodě původní trilogie, nabízí obrovské množství bojových soubojů s meči, roztomilost některých obludek Star Wars vlastní, hodně dobře napsané postavy a celé to má jako taková třešnička na dortu girl power vibe, což divákovi překvapivě nebude vůbec vadit. Naopak. Co mohlo, to se tady prostě povedlo a tak musím říct, že se pro mě Ahsoka po Mandalorianovi stala druhým nejlepším seriálem, co Disney z tohoto světa dosud přichystal. ()

Reklama

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Po MASIVNÍM zklamání jako byl Kenobi a 3 série Manda jsem očekával trošku něco lepšího. Ahsoka byla jedna z mojich nejoblíbenějších postav, přirostla mi k srdci jak v Clone Wars ,tak v Rebels. Takže těšil jsem se na tento seriál? Docela ano. Dostal jsem to co jsem chtěl? Ne. Dostal jsem to co jsem čekal? Dá se to říct. Ahsoka má několik dobrých kvalit, jako jsoiu nové postavy, kvalitní hudba, nebo třeba herecké výkony. Ale to je asi vše co dokážu pochválit. Děj se celkově docela nudný, Ahsoka nemá téměř žádný charakter, seriál tahají spíš vedlejší postavy jako je Sabine, Hera, nebo Huyang. To co postavy dělají občas nedávájí smysl, převážně jeden modrý vojevůdce. Co si budem, tento seriál je nemastný, neslaný, prostě MID. 5.5./10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak beriem späť, že Mandalorian je najhorší hraný Star Wars seriál. Ahsoka je horšia. Pokiaľ som o Mandovi písal, že je skôr určený divákom kreslených seriálov, tak o Ahsoke to platí absolútne. Je tu kopa hlavných postáv u ktorých sa neobťažujú s nejakým ich predstavením, pretože ich predsa diváci seriálov poznajú. A keď nie, tak na vás všetky tie dojímavé scény v ktorých sa po rokoch stretne otravná postava A s totálne neznámou postavou B, nebudú vôbec fungovať. Na mňa teda nefungovali. Z hlavných postáv je peklo Sabine Wren, ktorá ma srala nonstop. Hera Syndulla je o niečo menej otravná ale má rovnakú chybu. Všetky tie pipiny kašlú na rozkazy a robia si čo chcú, lebo sú emancipované pipiny a len ony najlepšie vedia čo chcú. To že potom musia všetci napravovať, čo posrali je už vedľajšie. Celkom som si obľúbil aspoň Ahsoku, ktorá je z tých pipín najnormálnejšia. Ale najlepšou postavou je paradoxne chlap a to dokonca záporák Baylan Skoll, ktorý je nad vecou a ide si za svojím cieľom. Som zvedavý ako skon herca vyriešia. Ústredná zápletka ako sa dostať z jednej strany galaxie na druhú a späť je teda niečo fakt komplikované. Vau. Takže ten bezduchý dej sa snažia znova zachrániť kopou špičkovo prevedenej akcie. Ok, ale v Star Wars svete to je pre mňa samozrejmosť, takže tentoraz už hodnotenie 5/10 nepreklopím hore, ale smerom nadol. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Pomalý rozjezd, ne úplně napínavý příběh okořeněný pravidelnými skvělými momenty a předvídatelná pointa na konec. A trpká pachuť  z toho, že neschopní hrdinové vlastně nic nedokázali. Obavy, že sólo show dospělé Ahsoky poslouží „jen” jako volné hrané pokračování skvělého animovaného seriálu Povstalci byly přehnané. Ve skutečnosti se Ahsoka stala otrokem jediného cíle: dostat grand admirála Thrawna zpátky na scénu jako nového zásadního zloducha nových Hvězdných válek. 7/10 ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Poprvé se nám v hrané podobě ukáže tzv. Force Echo, kdy uživatel Síly může vyvolat obraz nebo vzpomínky místa pomocí Síly. (Veskoslav)
  • Natáčení začalo 9. května 2022. (KGBelik)

Související novinky

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

21.08.2024

Část fanouškovské základny franšízy Star Wars následující novina rozhořčí, jinou část možná spíše potěší. Vedení Lucasfilmu hlasovalo pro zrušení potenciální druhé série seriálu Star Wars: Akolytka… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama