Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (192)

Karlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka Tano je určitě úžasná postava Star Wars, ale jak hodnotit SW seriál, kdy v posledních dvou dílech začnete nějak podvědomě fandit zlu? Negativní postavy jsou mnohem charizmatičtější a mají dokonalý náboj, zatímco parta intergalaktických hipíků v čele s perským princem budí spíše pubertální dojem… Že by jen generační kolize? Zamýšlím se nad tím, proč obdivuji Mandaloriana a Boba Fetta, zatímco Obi-Wan Kenobi s Ahsokou mne zanechávají s pozdviženým obočím… Závěrem musím říci, že pojetí Star Wars očima Dave Filoniho je báječné a držím mu palce v další tvorbě. Jo, Mary Elizabeth Winstead má hezký zadeček ;-)! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Škoda toho odbytého finále, protože šest dílů jsem Ahsoce takřka neměl co vytknout. Obsazení je perfektní, seriálový a filmový Star Wars vesmír se Filonimu opět povedlo provázat dalším pěkným provázkem, jeden jediný díl (a vy dobře víte, jaký myslím) je lepší než celý seriál Obi-Wan. A naprosto skvělou práci odvedl Kevin Kiner - kdo by to byl řekl, jak daleko doje od nepříliš obratného imitování Johna Williamse v začátcích Klonových válek. Tak druhou řadu, prosím. ()

Reklama

Good Luck 

všechny recenze uživatele

V tom seriálu mě nejvíce zaujaly postavy záporáků v roli Raye Stevensona a Ivanna Sachno, které byly zajímavě napsané i zahrané a stále kolem nich je taková trochu záhadná mlha a pokud se budu dívat na další sérii, tak bych je tam chtěl vidět... Také byly super efekty, takový standart v rámci Star Wars... Ale líbilo by se mi více, kdyby to bylo o něco syrovější a reálnější... Trochu mě začínají nudit, takové ty upovídané scény, asi ve mě seriál nevzbudil dostatečný zájem o tuhle výplň... A... stává se z toho taková disneyovka, je to už spíše taková vesmírná pohádka... Chtěl bych tomu dát 4*, protože se jedná o star wars a líbilo se mi to o něco více, než filmová trilogie s Rey, ale není to seriál, který bych si toužil pustit znova (.... teda asi až na nějaké scény, které mě zaujaly) a na který bych se nějak výrazně těšil... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli má být Filoni považovaný za spasitele SW kvůli tomu, že píše mizerné scénáře, tak to potěškoště. Na druhou stranu, čemu se divit u člověka, který svou éru začal stvořením tak obskurní sračky, jakou byl pilotní film Klonových válek. Chudák Ahsoka! Tenhle seriál totiž má dobré postavy a zajímavé konflikty v rámci zavedených SW pravidel, taky má úžasný soundtrack a efekty, ale dál už nic moc. Jako blesk z čistého nebe přijde jen pátá epizoda, jejíž završení s purrgily vyvolává masivní porci fascinace, úžasu a dojetí z něčeho až mystického - téhle jedinečné chvíli se seriálu ovšem už nepovede znovu byť jen přiblížit. První série je vesměs plastikový produkt s odstředěnou duší, jehož prázdnota se dá "omluvit" snad jen tím, že bude pokračovat dalšími deseti sériemi s obsahem pro série tři. Win-win jak sviňa, fakt - ale rád se nechám překvapit. RIP, Ray. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hodně jediovských soubojů s nezajímavými postavami. Opravdu pro fandy animovaných seriálů ze světa Star wars může být Ashoka svatým obrázkem, ale pro mě to je naskočení do desáté řady seriálu, kde jsou z mého pohledu nezajímavé postavy. Možná, až se v nějakém filmu/seriálu sejdou všechny ty postavy Mandalorian, Ashoka a další. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Jak vlajková loď velkoadmirála Thrawna (Lars Mikkelsen) Chiméra, tak jeho legie Stormtrooperů užili na opravy taktiku zvanou Kincugi. Japonské umění opravy pomocí zlata, které nutnost opravy dává na obdiv jako součástí historie předmětu než něco, co je nutné skrýt. (Veskoslav)
  • V traileru jsme mohli vidět kolem loga seriálu stejné obrazce, pomocí kterých Ezra Bridger v seriálu Star Wars Povstalci (od r. 2014) cestoval v čase a Ahsoku zachránil. (UncleMorty)
  • Vták, ktorý je s Ahsokou Tano, sa volá Morai. Morai bola slúžka Dcéry, ktorú môžeme vidieť v seriáli Star Wars: Klonové války (2008–2020). (Bukysh)

Související novinky

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

21.08.2024

Část fanouškovské základny franšízy Star Wars následující novina rozhořčí, jinou část možná spíše potěší. Vedení Lucasfilmu hlasovalo pro zrušení potenciální druhé série seriálu Star Wars: Akolytka… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno