Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (22)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne zrovna nejsilnější začátek, ale v pohodě. Nejslabší je asi scénář - není špatný, jen zatím celkově působí tak trochu mdle a ne nějak napínavě. Asi mám po Andorovi trochu vyšší očekávání. Jinak seriál je vizuálně fajn, herci celkem dobří, a Vrcholná republika se z knih a komiksů na obrazovky přenesla úspěšně. 65 ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Už je trochu ohranou písničkou to, že seriál od některých schytává kritiku za to, že je obsazení rozmanitější, než je u některých jiných Star Wars projektů zvykem. Ovšem, zaprvé, jde o sci-fi projekt, kde se objevuje hromada různých ras a etnik, takže trochu úsměvné brblat právě kvůli tomu, že v centru dění jsou herci různého původu a zadruhé, ti, co projektu nedají šanci jen kvůli tomu dělají chybu, protože už první epizoda naznačila, že jde o trochu jiné Hvězdné války. Protknuté thrillerovým nádech a poskytující jiný pohled na Jedie, které jsme většinou vnímali jako neposkvrněnou morální frakci, nicméně Akolytka naznačuje, že vše není tak jednoznačné, jak jsme si mysleli. A mou pozornost seriál má, už první díl mě mile překvapil. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Relativně to táhne ústřední "záhada", jinak ale mdlá televizní podívaná s nevýraznými postavami, která třeba famóznímu Andorovi nesahá ani po kotníky. Třetí díl je z prvních čtyř zatím nejlepší, snad se to ve druhé půlce celé magicky zvedne (já vím, jsem naivní). Ocenil bych třeba, já nevím... pořádné využívání světelných mečů! :) (5/10) ()

Ramnit2402 

všechny recenze uživatele

Ve světě kde existuje celá rasa co se dokáže měnit na ostatní mocným rytířum jedi stačí slovo jednoho majitele baru proti slovu naší hlavní hrdinky (nemluvně o tom že si její alibi ani nezkontolovali). Co nasadilo hovadině korunu je to že tuto, pro ně extrémně nebezpečnou vražedkyni jediů, ani nedoprovodili do Corusantu, ale prostě ji poslali vězňskou lodí s minimální ostrahou. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně bylo hned v prvním traileru jasné, že tohle nebude vůbec dobrá záležitost. Je vidět, že Leslye Headland vůbec nebyla schopna správně uchopit a využít ten Star Wars feeling. Sorry, ale kdyby se tu nemluvilo o Jediích a síle, tak si ani neuvědomíte, že se díváte na Star Wars. Nejvíce je to vidět na těch dialozích a obecně scénáři, který je plytký, nezajímavý a co se týče Star Wars totálně debilní. Proč kurva mistr Jedi vysvětluje sílu ratolestům jako úplný neznalec jejího konceptu? Proč dají údajnou vražedkyni Jedie na loď se spoustou dalších kriminálníků, kterou hlídá jeden zasranej droid? Na ústřední záplatce se dalo mnoho vytěžit, ale když to obklopíte takovým pahnusem, tak z toho nic dobrého nevzejde. Ještě k tomu castnou Carrie-Ann Moss jen, aby ji mohl hned v prvních pěti minutách směšně zabít. Chce se mi brečet. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama