Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (58)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney a jeho politika genderově vyváženosti. Jakmile je v hlavní roli žena, musí být ženou i tvůrkyně. A to i když k takové práci nemá kvalifikaci a z její profesní minulosti je zřejmé, že nemá předpoklady uspět. Leslye Headland se nejspíš zařadí do klubu dělohářek, které pouze naplnily kvóty. Po Eternals a Marvels tak došlo na Star Wars. Jedinou kvalifikací pro tvůrčí práci má být talent. Tato epizoda není úplně tragická, ale jako pilot by měla prvodiváky navnadit a fanoušky SW navíc potěšit. Vnímám až úzkostnou snahu nepodělat to, což tvůrkyni sice šlechtí, jenže tahle opatrnost z toho dělá průměrnou podívanou. Jediná má emoce se týká likvidace postavy, jejíž představitelka byla pro mnohé velkým lákadlem. Pokud se razantně nezmění styl vyprávění...resp. nedojde ke změně scénáristů a režisérů, očekávám podobně nijaký celý seriál. ()

Jenda.SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

Bída, bída a nic než bída. Příběh slabý a vlastně úplně podružný, protože o něj ani trochu nejde, hlavně aby tam byla vymývána mozku woke a LGBT agendou. Prostředí Star Wars je jen lákadlo na to, aby se do lidí mohly hustit aktivistické kraviny. Jsem rád, že jsem se rozhodl Disney plus už neprodlužovat, šlo by jen o vyhazování peněz. ()

Reklama

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh. Ako pilotná epizóda je to také priemerné z pohľadu hereckých výkonov aj náhľadom do zápletky. Nie je to nič super originálne, ani extra vťahujúce. Ten úvodný súboj dokonale sumarizuje celú epizódu - kŕčovité. Vizuálne samozrejme pekné a technicky zapadajúce do obdobia cca 100 rokov pred Skrytou hrozbou. Dokonca i hudba a prechody medzi scénami sú v takom retro štýle snažiace sa podobať na Lucasove filmy. Ale netreba lámať palicu hneď pri prvej epizóde, uvidíme ako sa to vykryštalizuje. 60% určite zaslúži. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne zrovna nejsilnější začátek, ale v pohodě. Nejslabší je asi scénář - není špatný, jen zatím celkově působí tak trochu mdle a ne nějak napínavě. Asi mám po Andorovi trochu vyšší očekávání. Jinak seriál je vizuálně fajn, herci celkem dobří, a Vrcholná republika se z knih a komiksů na obrazovky přenesla úspěšně. 65 ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady někteří tvrdí, že vlastně názor nás, kterým se to nelíbí, je vlastně úplně scestný, protože jim se to líbí. No, my hodnotíme něco, co má v názvu Star Wars. Lucas vytvořil universum charismatické, s nádhernou, chytlavou atmosférou. Proto se nám líbí Mandalorian. Protože si s odkazem hrál velice chytře a opatrně. A proto se nám nelíbí tohle, protože je to prostě špatné, necharismatické, bez atmosféry. Chválím akci. Povedená, přehledná. Nechvalím scenáristy, nechválím charaktery a ani herce. Nenajdu si cestu k něčemu, co prostě jen vykrádá, ale nemá to vlastně nic z toho, co milujeme. Teda, kromě toho názvu... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama