Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (60)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh. Ako pilotná epizóda je to také priemerné z pohľadu hereckých výkonov aj náhľadom do zápletky. Nie je to nič super originálne, ani extra vťahujúce. Ten úvodný súboj dokonale sumarizuje celú epizódu - kŕčovité. Vizuálne samozrejme pekné a technicky zapadajúce do obdobia cca 100 rokov pred Skrytou hrozbou. Dokonca i hudba a prechody medzi scénami sú v takom retro štýle snažiace sa podobať na Lucasove filmy. Ale netreba lámať palicu hneď pri prvej epizóde, uvidíme ako sa to vykryštalizuje. 60% určite zaslúži. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady někteří tvrdí, že vlastně názor nás, kterým se to nelíbí, je vlastně úplně scestný, protože jim se to líbí. No, my hodnotíme něco, co má v názvu Star Wars. Lucas vytvořil universum charismatické, s nádhernou, chytlavou atmosférou. Proto se nám líbí Mandalorian. Protože si s odkazem hrál velice chytře a opatrně. A proto se nám nelíbí tohle, protože je to prostě špatné, necharismatické, bez atmosféry. Chválím akci. Povedená, přehledná. Nechvalím scenáristy, nechválím charaktery a ani herce. Nenajdu si cestu k něčemu, co prostě jen vykrádá, ale nemá to vlastně nic z toho, co milujeme. Teda, kromě toho názvu... ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot nebyl vůbec špatný a jako úvod fungoval obstojně. Poznáváme celou řadu postav, které bude za to stát sledovat (Osha, Jecki, Yord). Zatím si úplně nejsem jistý tou zápletkou, která je na můj vkus snad ještě průhlednější než počiny dua Favreau / Filoni. A kvalitu děsně žene dolů režie a slabá práce s herci, kteří jsou ve scénách prkenní. Rozhodně mě to ale zatím nijak neuráží a dám tomu šanci. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 minut všechny kontrolky blikaly na maximum… tohle je podívaná, kde na prvním místě je reprezentovat (tak jasně, že hlavní postava nemá v reálném životě jasno co má mezi nohama jinak by roli nedostala), pak teprve přemýšlet (oheň v prostředí bez kyslíku!). A to už máme za sebou souboj jako by ho točil Steven Seagal (během posledních dvaceti let). Bravo tvůrci/scénáristé/režie… tedy jak vše podělat v jedné osobě. 15 minut… proč mám pocit, že tohle je BFLMPSVZ+ propaganda? A ještě jsem tam neviděl jediného bělocha… pak nastoupila na scénu zelená holá hlava aka manželkahrůzy co to upatlata… Tohle rozhodně není casting dle schopností. Tím pádem je jasné co bude následovat: vlký sen vize světa dle Leslye Headland. ()

Jenda.SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

Bída, bída a nic než bída. Příběh slabý a vlastně úplně podružný, protože o něj ani trochu nejde, hlavně aby tam byla vymývána mozku woke a LGBT agendou. Prostředí Star Wars je jen lákadlo na to, aby se do lidí mohly hustit aktivistické kraviny. Jsem rád, že jsem se rozhodl Disney plus už neprodlužovat, šlo by jen o vyhazování peněz. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama