Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (61)

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT  Tak už jen ten název - Akolytka, to nešlo použít generické maskulinum Akolyt/Akolyta?... Těžce nemastné neslané. Shrňme si to: oheň ve vesmíru - a ne, není to to samé co exploze; jediové bojující jako v Matrixu, ale netasící světelné meče; hlavní sith anti-hrdinka se tváří a chová jako děcko (což její protagonistka také je, pouze předstírá dospělost); jediové nemají být Batmani, nechrání nevinné "civilisty" za každou cenu a už vůbec ne, když by měli ohrozit svůj život; světelný meč vás nezabije (Reva, Grand Inquisitor, Sabine), ale nožík ano; údajnou vražedkyni jediského mistra jde zatknout rytíř jedi a padawan; podezřelou z vraždy jediského mistra pošlou nějakou cargo lodí s nějakými zlodějíčky; vzdálenosti a čas nic neznamenají, stejně jako v Assoce; a samozřejmě řádná dávka wokismu, hlavní hrdinka/hrdinky mají matky (snad jen dvě) - a ne, toto není spoiler, je to řečeno v této epizodě... Hvězdné války jsou už definitivně mrtvý projekt a Disney je dnes jasná pračka na peníze. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že má hlavní hrdinka dvojče, bylo zřejmé poměrně brzy, ale to vůbec nevadí. Že Mae někdo využívá (nějaký ten temný "silonoš"), je také jasné. Že na Jedie vyplave nějaká ta špína, je také už nasnadě a proč ne. I oni jsou jen lidi. Děj vcelku odsýpal, jeden by si ani nevšimnul, že se tam vlastně nic moc nedělo. Za mne zatím spokojenost za tři hvězďule. ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady někteří tvrdí, že vlastně názor nás, kterým se to nelíbí, je vlastně úplně scestný, protože jim se to líbí. No, my hodnotíme něco, co má v názvu Star Wars. Lucas vytvořil universum charismatické, s nádhernou, chytlavou atmosférou. Proto se nám líbí Mandalorian. Protože si s odkazem hrál velice chytře a opatrně. A proto se nám nelíbí tohle, protože je to prostě špatné, necharismatické, bez atmosféry. Chválím akci. Povedená, přehledná. Nechvalím scenáristy, nechválím charaktery a ani herce. Nenajdu si cestu k něčemu, co prostě jen vykrádá, ale nemá to vlastně nic z toho, co milujeme. Teda, kromě toho názvu... ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Mám z toho dost smíšené pocity. Koncept je to zajímavý, ale scénář a herecké výkony… asi jediný pořádně podaný výkon byl mistr Sol (ostatně jak říkají všichni v komentářích výše i níže). Hudba je dost chytlavá, fakt se mi líbila. Ale ten scénář…  Vyskytlo se tam tolik nesmyslů… ———————SPOILER!!!!!!!———————— Když Osha ztroskotala s lodí na té planetě, připoutala se k jedné židli. Když se však vzbudila, ležela úplně někde jinde a bez úrazu. Přijde mi to trochu nelogické. A taky to, že se Indara nechala tak lehce zabít. Je to takové celé… no, Star Wars pomřelo, co si budeme… ()

Jenda.SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

Bída, bída a nic než bída. Příběh slabý a vlastně úplně podružný, protože o něj ani trochu nejde, hlavně aby tam byla vymývána mozku woke a LGBT agendou. Prostředí Star Wars je jen lákadlo na to, aby se do lidí mohly hustit aktivistické kraviny. Jsem rád, že jsem se rozhodl Disney plus už neprodlužovat, šlo by jen o vyhazování peněz. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama