Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (60)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že má hlavní hrdinka dvojče, bylo zřejmé poměrně brzy, ale to vůbec nevadí. Že Mae někdo využívá (nějaký ten temný "silonoš"), je také jasné. Že na Jedie vyplave nějaká ta špína, je také už nasnadě a proč ne. I oni jsou jen lidi. Děj vcelku odsýpal, jeden by si ani nevšimnul, že se tam vlastně nic moc nedělo. Za mne zatím spokojenost za tři hvězďule. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne zrovna nejsilnější začátek, ale v pohodě. Nejslabší je asi scénář - není špatný, jen zatím celkově působí tak trochu mdle a ne nějak napínavě. Asi mám po Andorovi trochu vyšší očekávání. Jinak seriál je vizuálně fajn, herci celkem dobří, a Vrcholná republika se z knih a komiksů na obrazovky přenesla úspěšně. 65 ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako nie fanusik sveta SW, si napriek tomu rad pozriem i samostatne filmy, ci serialy. Velmi zriedka sa mi niektore zapacia. Tato epizodka je sice priamociara a jednoduchucka, ale pribeh je napriek tomu celkom zabavny a herecke vykony neposobia trapne. Som prekvapeny z modrych cisel a nizkych hodnoteni. Cakal som more cervenej. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, tak už i SW se dopracovali k tomu, že budou najímat známé tváře, natočí s nimi za jeden den vše potřebné, a pak je budou co nejvíce promovat...Jedině, že by se C.-A. Moss ještě nějak vrátila v podobě flashbacku či zázračně oživla. Už od prvního dílu to vypadá, že Akolytka bude trpět těmi samými neduhy, kterými trpý i většina SW produktů za éry Disney. Tedy nevýrazné postavy, generický vizuál a nulová SW atmosféra. Tvůrci se opět snaží co nejvíce navodit efekt SW ,takže opět dostáváme záporáka v helmě, opět se na oko objeví světelné meče, opět se používá síla, jenže to prostě není vystihnutí podstaty fungování SW světa. Je fajn, že se konečně podíváme do jiné éry, že jsme opustili období Skywalkerů, takže vidíme i jiné technické vychytávky, či nové planety, ale uvidíme, jestli něco z toho bude vůbec stát za zapamatování. ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT  Tak už jen ten název - Akolytka, to nešlo použít generické maskulinum Akolyt/Akolyta?... Těžce nemastné neslané. Shrňme si to: oheň ve vesmíru - a ne, není to to samé co exploze; jediové bojující jako v Matrixu, ale netasící světelné meče; hlavní sith anti-hrdinka se tváří a chová jako děcko (což její protagonistka také je, pouze předstírá dospělost); jediové nemají být Batmani, nechrání nevinné "civilisty" za každou cenu a už vůbec ne, když by měli ohrozit svůj život; světelný meč vás nezabije (Reva, Grand Inquisitor, Sabine), ale nožík ano; údajnou vražedkyni jediského mistra jde zatknout rytíř jedi a padawan; podezřelou z vraždy jediského mistra pošlou nějakou cargo lodí s nějakými zlodějíčky; vzdálenosti a čas nic neznamenají, stejně jako v Assoce; a samozřejmě řádná dávka wokismu, hlavní hrdinka/hrdinky mají matky (snad jen dvě) - a ne, toto není spoiler, je to řečeno v této epizodě... Hvězdné války jsou už definitivně mrtvý projekt a Disney je dnes jasná pračka na peníze. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama