Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (57)

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ničím neurážející, ale bohužel to ani nemá čím zaujmout - bez silných postav a příběhu je to k ničemu, a to je zatím dost meh. Těšil jsem se že aspoň Carrie-Anne Moss tam něco uhraje... no tak asi ne. Ani žádné vizuálně eye-candy momenty, měřítko pořádné chybí, a přitom právě v tomhle jsem doufal že se budou moct díky settingu trochu urvat ze řetězu... V Ahsoce byly hned na začátku představené tři nové záporné postavy a každá z nich byla instantně nesmírně zajímavá, a až do konce měly lepší story arc než samotná hlavní hrdinka. A Ahsoka byla taky hned od začátku správně Star Watrsovsky epic - zajímavé planety ukazované v širokých celcích, obrovské Jedi chrámy, a k tomu hyperdrive ring pro Star Destroyer? How cool is that?! Acolyte vedle toho vypadá jako by se odehrával z půlky někde ve vedlejší vesnici, Republika tam má být na absolutním vrcholu síly a přitom je z toho vidět leda tak absolutně hovno. No snad jen zatím. ()

Jenda.SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

Bída, bída a nic než bída. Příběh slabý a vlastně úplně podružný, protože o něj ani trochu nejde, hlavně aby tam byla vymývána mozku woke a LGBT agendou. Prostředí Star Wars je jen lákadlo na to, aby se do lidí mohly hustit aktivistické kraviny. Jsem rád, že jsem se rozhodl Disney plus už neprodlužovat, šlo by jen o vyhazování peněz. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Acolyte se nedala čekat podívaná na úrovni Manda, či Ashoky. Studio Disney si uvědomovalo, že tady nejsou žádné známé postavy a motivy, které známe z předchozích, věhlasnějších seriálech a po "neúspěchu" Andora nebyl ani rozpočet nijak štědrý. Což je znát jak na hercích, tak kulisách, v podstatě 90% scén se odehrává ve studiu. Zápletka pak zřejmě bude kopírovat filmové Star Wars, Palpatin nebyl prvním Sithským lordem. I když jde o nejslabší seriál ze světa Hvězdných válek, je to dobrá podívaná, která se asi studiu vyplatí více, než drahý Andor. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady někteří tvrdí, že vlastně názor nás, kterým se to nelíbí, je vlastně úplně scestný, protože jim se to líbí. No, my hodnotíme něco, co má v názvu Star Wars. Lucas vytvořil universum charismatické, s nádhernou, chytlavou atmosférou. Proto se nám líbí Mandalorian. Protože si s odkazem hrál velice chytře a opatrně. A proto se nám nelíbí tohle, protože je to prostě špatné, necharismatické, bez atmosféry. Chválím akci. Povedená, přehledná. Nechvalím scenáristy, nechválím charaktery a ani herce. Nenajdu si cestu k něčemu, co prostě jen vykrádá, ale nemá to vlastně nic z toho, co milujeme. Teda, kromě toho názvu... ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Relativně to táhne ústřední "záhada", jinak ale mdlá televizní podívaná s nevýraznými postavami, která třeba famóznímu Andorovi nesahá ani po kotníky. Třetí díl je z prvních čtyř zatím nejlepší, snad se to ve druhé půlce celé magicky zvedne (já vím, jsem naivní). Ocenil bych třeba, já nevím... pořádné využívání světelných mečů! :) (5/10) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama