Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vražedkyně opětovně zaútočí na odlehlé planetě. Jediové se ji pokusí zatknout. (Disney+)

Recenze (42)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

…aaah. Jakmile se provalilo co je seriál zač, je to utrpení. Přemýšleni nad tím co je na obrazovce je to nejhorší co může divák udělat. Jako fakt tam bylo střešní okolo a ona se tam “vloupává” dveřmi? (nemluvě o tom, že před někým se schová a před někým ne). Proč jde Hra na oliheň mistr na stejné místo oklikou když jogurt najde cestu přímo? Pak další komický souboj… a ten útěk… když vidím to brilantní hraní (jogurt) musím zpětně dát poklonu JCVD a jeho Double impactu (za který jsem si no dobíral). Pozn.: fakt wookie Jedi!? ()

kockodan odpad!

všechny recenze uživatele

To nemohli do retrospektivní epizody najít opravdová mladší černošská dvojčata? Dyť mladou Oshu a Mae hrají dvě naprosto jinak vypadající dečka!!! To mě nasralo. Jinak nic není normální, všude samé lezby, černoši a Asiati. Nemám nic proti žádné z těchto menšin, nejsem vylízaný buran xeno a homofob, ale tohle už je opravdu moc. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při sledování některé fanservice srajdy jsem si povzdechl, že nechápu proč se SW universum nerozšiřuje o nové postavy a příběhy. Bylo by tedy dost pokrytecké frflat nad Akolytkami. I když zatím jde o dost šablonovitou zápletku, nijak mě to neuráží...jen je to trochu řídké. Jakápak je to detektivka, když víme kdo, koho a proč zabíjí? Víme vlastně všechno s výjimkou identity mistra Mae...což zatím mou zvědavost nedráždí. Každopádně jsem raději za řidší "originalitu", než za průjmovitou fankaši jakou byl Obi-Wan, nebo fanzbytečnost jakou byl Boban. A popravdě... nedávná Ahsoka by byla bez Baylana a jeho učenky, spíš opruzujícní zklamání. Takže v tomto kontextu vlastně dobrý. Lepší 3*. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji to, že seriál nesází na "šokující" odhalení o hlavní hrdince, což by bylo asi příliš velké klišé. Líbí se mi i čím dál častější náznaky toho, že Jediové nejsou tak morální, jak by se mohlo zdát a rozhodně oceňují na poměry Star Wars velmi působivou akci. A ne, opravdu mi nevadí, že se tu objevuje Jedi "při těle", sice si Jediové procházejí náročným výcvikem, ovšem to neznamená, že někteří z nich nemohou mít nějaké to kilo navíc. ()

ariari 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

aj vaj. tak toto se nepodarilo. Hnusná hudba, ako z pohrebného ústavu pod taktovkou ruského šostakoviča, polodementné scény s podpriemernou herečkou  a ten Jedi Sol, mno bez komentára. obstarožný precitlivelý dedulo s prehnanými emóciami  kabuko bábkového divadielka. ak porovnám zábavného a zmysluplného akčného Andora, č Bobafeta, tak toto je naozaj veľmi bezduché. malé dievča so zapáleným papierikom podpáli a vyvraždí všetky miestnosti mocného miesta a  čarodejky, ktoré sú práve napojené na SILU? au :-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama