Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vražedkyně opětovně zaútočí na odlehlé planetě. Jediové se ji pokusí zatknout. (Disney+)

Recenze (42)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady mi přišlo, že ty neduhy špatné režie, scénáře a práce s herci jsou snad vidět ještě víc. Možná za to může i převážná část scén točena na jedné lokaci (planeta Olega). Přesto to nebudu hanit a dám tomu rozhodně šanci. Nejedná se o ale žádný hit, ale není to ani vyložený průser. Jen je škoda, že když už se najme nový autor (Leslye Headland), tak dostáváme takovou fádní věc. ()

kockodan odpad!

všechny recenze uživatele

To nemohli do retrospektivní epizody najít opravdová mladší černošská dvojčata? Dyť mladou Oshu a Mae hrají dvě naprosto jinak vypadající dečka!!! To mě nasralo. Jinak nic není normální, všude samé lezby, černoši a Asiati. Nemám nic proti žádné z těchto menšin, nejsem vylízaný buran xeno a homofob, ale tohle už je opravdu moc. ()

Reklama

sdf1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuál je ještě nádhernější, ale scénář ještě dementnější. Když se člověk vloupe do chrámu jediů, tak jediové s tím nic nedělají a nechají ho to klidně zopakovat. Všechno taky vypadá jako by se odehrávalo na jednom místě ve stejnou chvíli. Třeba úkryt (vpodstatě) hlavní záporačky je hned naproti chrámu jediů, což je opravdu nejvíce nenápadné místo nebo když se podaří záporačce utéct, hned v další chvíli náhodou narazí na hlavní postavu, která se jí pravděpodobně právě rozhodla hledat (náhody se dějí, ale v tomhle seriálu nějak velmi často) nebo mě zaujalo to, že jedi, co měl sledovat určitého podezřelého si uvědomil, že už ho nesleduje až třeba minutu potom, co byl jeho cíl pryč. A to ani nezmiňuju úplně dementní dialogy, které jsou nejen hrozně nepřirozené, ale často i úplně o ničem. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při sledování některé fanservice srajdy jsem si povzdechl, že nechápu proč se SW universum nerozšiřuje o nové postavy a příběhy. Bylo by tedy dost pokrytecké frflat nad Akolytkami. I když zatím jde o dost šablonovitou zápletku, nijak mě to neuráží...jen je to trochu řídké. Jakápak je to detektivka, když víme kdo, koho a proč zabíjí? Víme vlastně všechno s výjimkou identity mistra Mae...což zatím mou zvědavost nedráždí. Každopádně jsem raději za řidší "originalitu", než za průjmovitou fankaši jakou byl Obi-Wan, nebo fanzbytečnost jakou byl Boban. A popravdě... nedávná Ahsoka by byla bez Baylana a jeho učenky, spíš opruzujícní zklamání. Takže v tomto kontextu vlastně dobrý. Lepší 3*. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

U těchto příběhových seriálů je vždy náročné hodnotit první díly, kdy se rozjíždí příběh, rozkrývají se postavy a obecně toho ještě moc nevíme (asi jako hodnotit film podle prvních 30 minut), a i Andor měl poměrně nudné první dva díly a zajímavé se to stalo až později. Seriál je laděn trošku do kriminálky a zatím jsem zvědavý jak se to začne zaplétat a rozplétat. Jinak herecké výkony fajn, visual dobrý a hudba taky :) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama