Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vražedkyně opětovně zaútočí na odlehlé planetě. Jediové se ji pokusí zatknout. (Disney+)

Recenze (40)

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl byl fajn, ale žádný zjevení nebo velkej odvaz. Druhej už mi ale přijde regulérně fakt dobrej. Baví mě postavy a dynamika mezi nima, zejména mistr Sol nebo machírek Yord. Obecně se mi líbí pohled na Jedie v tomhle období, na jejich nedokonalosti, interní mechanismy a asi i řevnivosti, co byly zatim jen naznačený. Má to pár much, ale za mě nic, přes co bych se nepřenesl (sem tam trochu divnej střih, asi už vím, čím první reakce myslely “some pacing issues”, pár lehce cringe scén, ale ty k SW tak nějak patří). Kolem a kolem příjemnej a celkem svěží úvod a jsem zvědavej, co bude dál. Zřejmě je to nejen tady trochu podhodnocený. Ostatně je celkem očividný, že minimálně na zahraničních webech probíhá už bohužel trochu klasickej review bombing, kdy seriál prokazatelně měl například na Metacritic nebo Rotten Tomatoes spoustu negativních hodnocení už hodiny před premiérou. Asi protože Akolytka nesplňuje kvóty na bílý muže, hejtovací byznys jel a jede na plný obrátky a část fandomu se rozhodla už předem, že to bude bojkotovat a hledat, na čem potopit. Což je už dost otravný, ale co naděláme. Doufám, že to nedopadne tak, že se z Akolytky nakonec vyklube zajímavej přírůstek, to zatím těžko říct takhle na úvod, ale kvůli tomu hejtu a review bombingu se zruší… Snad většina publika neni tak nenávistná. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ústredný problém sa rieši akosi prirýchlo a jednoducho. Vedela by som si predstaviť aj zamotanejší dej a zložitejšie dialógy. Postavy sú zatiaľ pomerne čiernobiele s celkom jasným smerovaním do klišé finišu. Napätie sa snaží eskalovať, no nejak ma to neberie. Na konci epizódy nedochádza k nijakému vytrženiu. Žeby som sa tešila aj na tie ďalšie, nemôžem povedať. Je to ako také nealkoholické pivo. Slabé 3*. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji to, že seriál nesází na "šokující" odhalení o hlavní hrdince, což by bylo asi příliš velké klišé. Líbí se mi i čím dál častější náznaky toho, že Jediové nejsou tak morální, jak by se mohlo zdát a rozhodně oceňují na poměry Star Wars velmi působivou akci. A ne, opravdu mi nevadí, že se tu objevuje Jedi "při těle", sice si Jediové procházejí náročným výcvikem, ovšem to neznamená, že někteří z nich nemohou mít nějaké to kilo navíc. ()

sn0wfl4ke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu druhý díl se střihem jako u Manda. Vypadá to sice, že hlavní hrdinka nemá rozdvojenou osobnost, ale za to taky neumí mířit. Další věc je, jak místní mistr Jedi nechtěl být moc dlouho na obrazovce, tak to raději hnedka zabalil, bez toho aby se rozbrečel či se pochlapil a řešil věci dospěle. Co takhle odejít do exilu jako Obík? Inu s obrovskýma výčitkama je asi fakt snadný meditovat nebo co. Prostě Mis - tr! Ostatní rytíři Jedi jsou jako vždy skvělí bojovníci, jen stačí trochu bouchnout do prachu a je to tak hrozně rozhodí, že nejsou schopní nic dělat... Efekty i kamera fajn, na můj vkus se málo mácha světelnýma šavlema a děj raději hodnotit nebudeme, tzv. pomlčíme. Vždyť co, je to show pro dospívající. Jo a bude WOOKIE JEDI! WOOKIE JEDI! WOOKIE JEDI! ()

majxik 

všechny recenze uživatele

U těchto příběhových seriálů je vždy náročné hodnotit první díly, kdy se rozjíždí příběh, rozkrývají se postavy a obecně toho ještě moc nevíme (asi jako hodnotit film podle prvních 30 minut), a i Andor měl poměrně nudné první dva díly a zajímavé se to stalo až později. Seriál je laděn trošku do kriminálky a zatím jsem zvědavý jak se to začne zaplétat a rozplétat. Jinak herecké výkony fajn, visual dobrý a hudba taky :) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama