Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (70)

dahakere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SW to má složité. Vydají vám Andora a ten má hroznou sledovanost, protože není cool, nejsou tam meče a nepoužívá se tam síla. Od jednoho experta jsem se i dozvěděl, že to nikoho nezajímalo, protože SW není o politice. Galaktický konflikt, který zasahuje do životů všech není o politice. :D A tento člověk se považoval za fanouška SW universa a v oné diskuzi napíše 20x WOKE WOKE WOKE. Krása.  No tak když máme kvalitní projekt a ten očividně SW fanoušci neocení, tak co vám zbývá v roce 2024? Tohle. Seriál zaměřený na použití síly, což vám v Andorovi chybělo a zaměření na čím dál tím početnější skupinu, které stačí to, že se pro ně točí věci a reálně tu věc sledují. A úspěch zajištěn. V rozhovoru řekneme, jak tento seriál má rozbrečet bílé muže....a pak jako bílý muži místo ignorování těchto nesmyslů brečíte. Výsledek? Děláte přesně to co chtějí a jdete jím tím na ruku. Kvalita zůstane nedoceněna a tohle bude mít úspěch. NE u vás, ale úspěch to mít bude. Gratuluji. :) Myslím, že s druhou sérii Andora se můžeme rozloučit s poslední kvalitou z tohoto universa za značného přispění samozvaných brečících fanoušků. :) Ten svět potenciál má, ale zas taková škoda to nebude no. Náhrada se vždy najde.   Je to děravé jak cedník, ale odpad jak třeba Boba Fett, nebo 3. série Manda to zatím není ani z daleka. Pokud počítáte místo oveček před spaním bílé heterosexuální může, tak si jděte pustit něco jiného. :) ()

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ABSOLUTNÍ HUMUS!!! Hodnocení tady je ještě hodně mírný, tohle má mít do 10%. Tohle už není ani parodie. Pokud první dva díly byly alespoň trochu koukatelný po dvou pivech a při přípravě večeře, kde chce člověk po práci jen nějakou totální tupost s hezkým vizuálem, tak tady veškerá legrace a parodie na star wars končí a dostáváme totální woke odpornost. Tvůrci by měli skončit minimálně na ulici a kapat hlady, v lepším případě někde v pracovním táboře kopat uran na dosmrti. Takhle přece nikdo nemůže znásilňovat star wars humusáckou woke propagandou, tohle je už moc. Dejte tam místo zajímavých mimozemšťanů víc směšnejch ne*rů nebo jinejch ci*ošů, chybí tam ještě aby každá z těch trapnejch a ubohejch postav byla homosexuál, pak budou kvoty splněný ne. Nejhorší star wars vůbec. Pusťte si to jen na vlastní nebezpečí. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecně nejsem fanoušek flashbackových a podobně laděných epizod, ale tohle byla výjimka. I když jsem milovník Jediů, tak se mi líbí, že byli prezentováni jako ti, kteří si jdou tvrdě za svým a často bez ohledu za následky. Je pravda, že motivace Mae může působit jako nelogická, ale je očividné, že není zrovna psychicky vyrovnaná, takže nakonec to, co ji žene kupředu je svým způsobem pochopitelné. A rozhodně si cením toho, že bylo k vidění víc z mytosu čarodějek. ()

Oxik49 

všechny recenze uživatele

Čím dál víc pochybuji, že se od Disney ještě dočkáme nějakého důstojného filmu nebo seriálu z prostředí Hvězdných válek. Celá epizoda na mě působila jako kolosální LGBTQI+/65#mzX@ propaganda. Máme tu fanatickou sektu se stejnopohlavním mezirasovým a mezidruhovým plozením dětí, která je v těžké opozici vůči republice a jediům, jež byli od prvopočátku jakýmisi ztělesněními západní a svobodné civilizace... Vizuální stránka budí spíše dojem jakéhosi levného fantasy říznutého prvky sci-fi. Děj je až nechutně předvídatelný od prvních minut a žádné napětí, akce, hluboké myšlenky či zvraty v ději se prostě nekonají. ()

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, akože netvrdím, že som aspoň nejaké zhrnutie toho, čo sa stalo v minulosti, nechcel vidieť, ale mal som chuť na pokračovanie deja z minula. Mohli to trochu poprestrihávať minulosť-prítomnosť, nech to má tempo a zároveň hĺbku, ale takto to bolo dosť zdlhavé, v závere úplné nechápačky, takže celkom sklamanie. Jediné, za čo dávam body navyše, je spôsob ako celý čas vykresľujú Jediov ako celkom grázľov, pritom majú byť právé tí "nepoškvrnení", čistí. Rozvrátiť "rodinu" tým, že navedú neplnoletú, aby odišla s nimi, v reálnom svete to je na sodomostické session vo väzení. Ako naozaj je čoraz ťažšie sa stotožňovať s ich víziou a nedržať palce sithom "rozvratiteľom". Go Siths Go ! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama