Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vražedkyně opětovně zaútočí na odlehlé planetě. Jediové se ji pokusí zatknout. (Disney+)

Recenze (39)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásné pokračování. Za mě spokojenost. Nebudu řešit absolutně zbytečné detaily, jako že, jsou to dvojčata a vypadají stejně i s účesem i přesto, že x let každá žila jinde. Řešit takovýhle hovna je přesně je ten medojebácký styl buzerace na joutubu který se následně přenáší sem a tady se projevuje, tady má přesně svůj vrchol. Přesně tihle čuráčkové dodali punc debilismu a absolutně zbytečné kritiky, která je úplně o hovně. Je to přesně to, kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde. A tak se rozrostl trend profesionálních znalců, kteří kdyby mohli, vzali by zákon do svých rukou a vytřeli by s Disnym podlahu a s ledovým klidem bychom mohli říct, že by ti zvládli mnohem mnohem lépe. Dřív vůbec každý byl rád, že si pustil VHS kazetu, kterou si rychle bezel půjčit do půjčovny, 75x si nad tim vyondil i přesto, že film byla totální píčovina. Jenže bohužel byla taková doba a každej byl vůbec rád, že mohli na něco koukat, než jen si hrát v pokojíčku na vojáky. Ale dneska nám tu vyrostla generace znalců, kritiků, medojebů a já nevím koho ještě. Sežrali všechnu moudrost světa a kdyby ta moudrost kvetla, tak to tu máme samé poupě. ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT  Nejlépe zahraná je postava Sola, což je na pováženou, jelikož mu zároveň není skoro rozumět. Jinak tenhle marast skoro nemá smysl komentovat - morbidně obézní jedi, to jako doopravdy? Největší průser je však scénář, který jen trochu průměrně inteligentního diváka musí vyloženě urážet - Mae zmizí z místního jediského chrámu stropním oknem a druhý se tou samou cestou vrátí - to nikoho nenapadlo to okno nějak zastřešit? Když prochází chrámem skupinka hrdinů, Osha se oddělí a je na místě dřív než zbytek, jak jako? A Mae, která v prvním díle kope těžké kovové stoly přes půl místnosti nedokáže fyzicky přemoci toho falešného apatykáře? Sol vypráví, že viděl Mae umřít a ať s ním o tomhle nediskutují, aby o minutu později Oshe uvěřil, že Mae žije (a to v první epizodě vypráví děckám, že oči vás můžou zmást (!). Wtf. A samozřejmě všichni bílí muži jsou záporáci. Přičemž Torbin se samozřejmě musí ostentativně omluvit spáchat sebevraždu za všechny demonstrativně za celé bílé pokolení. Jak jinak. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji to, že seriál nesází na "šokující" odhalení o hlavní hrdince, což by bylo asi příliš velké klišé. Líbí se mi i čím dál častější náznaky toho, že Jediové nejsou tak morální, jak by se mohlo zdát a rozhodně oceňují na poměry Star Wars velmi působivou akci. A ne, opravdu mi nevadí, že se tu objevuje Jedi "při těle", sice si Jediové procházejí náročným výcvikem, ovšem to neznamená, že někteří z nich nemohou mít nějaké to kilo navíc. ()

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omlouvám se že jsem se smál mandovi kterej stál za hovno, ale každou sérii měl 1-2 kvalitní díly, zbytek byla sračka. Ale oproti temhle female disney hovnům byl něco jako mona lisa, tohle je jako kulisa do pozadí asi lepší než první díl, pořád strašný, nezajímavý postavy, příběh o ničem, nejhorší sw seriál s přehledem, jako generický woke seriál co splnuje lgbt kvoty asi ok, jinak to nestačí ani jako parodie. ten hispánskej anakin z wishe začíná bejt otravnej, yord nebo jak se jmenuje :Ddd Sol je alespoň dobře zahranej ale měl by být v nějakém filmu o samurajích, jako jedi působí směšně. Proč je tam tolik asiatů a barevnejch? 😀😀 Scéna u apatykáře je směšná. Haha a ten vyžranej jedi co byl taky hnědej jak moje ranní sraní. Doufám že v příštím díle budou barevné lesbo jedi. V disney jsou ti feťáci tak tupí, že nemají žádnou fantazii, místo nových planet co muzou vymyslet xy akorát vykradou Kashyyk, pojmenujou ho jinak na K, a jinak je to stejne, les a wookiové ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl byl fajn, ale žádný zjevení nebo velkej odvaz. Druhej už mi ale přijde regulérně fakt dobrej. Baví mě postavy a dynamika mezi nima, zejména mistr Sol nebo machírek Yord. Obecně se mi líbí pohled na Jedie v tomhle období, na jejich nedokonalosti, interní mechanismy a asi i řevnivosti, co byly zatim jen naznačený. Má to pár much, ale za mě nic, přes co bych se nepřenesl (sem tam trochu divnej střih, asi už vím, čím první reakce myslely “some pacing issues”, pár lehce cringe scén, ale ty k SW tak nějak patří). Kolem a kolem příjemnej a celkem svěží úvod a jsem zvědavej, co bude dál. Zřejmě je to nejen tady trochu podhodnocený. Ostatně je celkem očividný, že minimálně na zahraničních webech probíhá už bohužel trochu klasickej review bombing, kdy seriál prokazatelně měl například na Metacritic nebo Rotten Tomatoes spoustu negativních hodnocení už hodiny před premiérou. Asi protože Akolytka nesplňuje kvóty na bílý muže, hejtovací byznys jel a jede na plný obrátky a část fandomu se rozhodla už předem, že to bude bojkotovat a hledat, na čem potopit. Což je už dost otravný, ale co naděláme. Doufám, že to nedopadne tak, že se z Akolytky nakonec vyklube zajímavej přírůstek, to zatím těžko říct takhle na úvod, ale kvůli tomu hejtu a review bombingu se zruší… Snad většina publika neni tak nenávistná. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama