Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vražedkyně opětovně zaútočí na odlehlé planetě. Jediové se ji pokusí zatknout. (Disney+)

Recenze (38)

majxik 

všechny recenze uživatele

U těchto příběhových seriálů je vždy náročné hodnotit první díly, kdy se rozjíždí příběh, rozkrývají se postavy a obecně toho ještě moc nevíme (asi jako hodnotit film podle prvních 30 minut), a i Andor měl poměrně nudné první dva díly a zajímavé se to stalo až později. Seriál je laděn trošku do kriminálky a zatím jsem zvědavý jak se to začne zaplétat a rozplétat. Jinak herecké výkony fajn, visual dobrý a hudba taky :) ()

sn0wfl4ke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu druhý díl se střihem jako u Manda. Vypadá to sice, že hlavní hrdinka nemá rozdvojenou osobnost, ale za to taky neumí mířit. Další věc je, jak místní mistr Jedi nechtěl být moc dlouho na obrazovce, tak to raději hnedka zabalil, bez toho aby se rozbrečel či se pochlapil a řešil věci dospěle. Co takhle odejít do exilu jako Obík? Inu s obrovskýma výčitkama je asi fakt snadný meditovat nebo co. Prostě Mis - tr! Ostatní rytíři Jedi jsou jako vždy skvělí bojovníci, jen stačí trochu bouchnout do prachu a je to tak hrozně rozhodí, že nejsou schopní nic dělat... Efekty i kamera fajn, na můj vkus se málo mácha světelnýma šavlema a děj raději hodnotit nebudeme, tzv. pomlčíme. Vždyť co, je to show pro dospívající. Jo a bude WOOKIE JEDI! WOOKIE JEDI! WOOKIE JEDI! ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásné pokračování. Za mě spokojenost. Nebudu řešit absolutně zbytečné detaily, jako že, jsou to dvojčata a vypadají stejně i s účesem i přesto, že x let každá žila jinde. Řešit takovýhle hovna je přesně je ten medojebácký styl buzerace na joutubu který se následně přenáší sem a tady se projevuje, tady má přesně svůj vrchol. Přesně tihle čuráčkové dodali punc debilismu a absolutně zbytečné kritiky, která je úplně o hovně. Je to přesně to, kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde. A tak se rozrostl trend profesionálních znalců, kteří kdyby mohli, vzali by zákon do svých rukou a vytřeli by s Disnym podlahu a s ledovým klidem bychom mohli říct, že by ti zvládli mnohem mnohem lépe. Dřív vůbec každý byl rád, že si pustil VHS kazetu, kterou si rychle bezel půjčit do půjčovny, 75x si nad tim vyondil i přesto, že film byla totální píčovina. Jenže bohužel byla taková doba a každej byl vůbec rád, že mohli na něco koukat, než jen si hrát v pokojíčku na vojáky. Ale dneska nám tu vyrostla generace znalců, kritiků, medojebů a já nevím koho ještě. Sežrali všechnu moudrost světa a kdyby ta moudrost kvetla, tak to tu máme samé poupě. ()

sdf1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuál je ještě nádhernější, ale scénář ještě dementnější. Když se člověk vloupe do chrámu jediů, tak jediové s tím nic nedělají a nechají ho to klidně zopakovat. Všechno taky vypadá jako by se odehrávalo na jednom místě ve stejnou chvíli. Třeba úkryt (vpodstatě) hlavní záporačky je hned naproti chrámu jediů, což je opravdu nejvíce nenápadné místo nebo když se podaří záporačce utéct, hned v další chvíli náhodou narazí na hlavní postavu, která se jí pravděpodobně právě rozhodla hledat (náhody se dějí, ale v tomhle seriálu nějak velmi často) nebo mě zaujalo to, že jedi, co měl sledovat určitého podezřelého si uvědomil, že už ho nesleduje až třeba minutu potom, co byl jeho cíl pryč. A to ani nezmiňuju úplně dementní dialogy, které jsou nejen hrozně nepřirozené, ale často i úplně o ničem. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ústredný problém sa rieši akosi prirýchlo a jednoducho. Vedela by som si predstaviť aj zamotanejší dej a zložitejšie dialógy. Postavy sú zatiaľ pomerne čiernobiele s celkom jasným smerovaním do klišé finišu. Napätie sa snaží eskalovať, no nejak ma to neberie. Na konci epizódy nedochádza k nijakému vytrženiu. Žeby som sa tešila aj na tie ďalšie, nemôžem povedať. Je to ako také nealkoholické pivo. Slabé 3*. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama