Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (70)

HAL odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože co to píše za mongoly? To je hrozně pitomé, ty dialogy psalo snad desetileté dítě, a režie taky na úrovni útěku desetileté Leiy v Kenobim. A hlavně je to nuda k posrání, u předchozích dvou dílů jsem byl ještě smířlivý, u tohohle ale fakt usínám, po půlhodině jsem měl pocit že uběhly tak dvě. A pak to finále! ROFL, co to bylo za ochotnické divadlo? Tohle mi vyloženě připomnělo první díly Star Treku ze šedesátých let, s jejich papundeklovými kulisami, toporným herectvím a statickou kamerou. Akorát že tam měli ty příběhy mnohem lepší, a taky bych doufal že za šedesát let se filmová řeč už dokázala trochu posunout. No evidentně ne u Disneyho, jalovější režiséry a neschopnější herečky by nenašli ani kdyby se snažili. U předchozích dvou dílů jsem byl jen lehce znuděný, tohle ale... teď začínám mít pocit že jak se sequelovou filmovou trilogií zvedli reputaci kdysi vysmívaným Lucasovým prequelům, tak tady s Akolytkou se bude zachraňovat rovnou Holiday Special. ()

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně prázdná a zbytečná hysterie davu. Acolyte rozhodně není nic převratného, ale rozhodně to ani není nějak diametrálně horší než Ahsoka, spíš lepší než Kenobi a rozhodně lepší než Bobbova knížka. Internet outrage mill zkombinovaný s bohužel často tradiční toxicitou SW fan base (což je oblíbená aktivita již od dob prequelů) se ale rozhodl, že tenhle seriál je ztělesnění všeho zla v dnešní době a tak tenhle díl má skoro o 30 pct míň než mizerný díl s plastovýma Vespama v Book of the Bobba Fett. Tam sice celý ten seriál udělal z Bobby nesmyslnou postavu, ale asi to nepůsobilo "woke", takže ok. 3 hvězdy za spíše průměrnější díl sám o sobě, 1 hvězda za kompenzaci realitě neodpovídajícího skóre. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem nějakého toho moderního čarodějnictví ve woke a Lbgtzeiofioef stylu a ono čarodějnictví tu je, ale dá se to zvládnout. :-D Zvěsti o tom, že tenhle díl překope vnímání Síly jsou úplně o ničem. SPOILERy. V podstatě jde jen o jakýsi čarodějnický lesbický kult, který vnímá a používá Sílu jiným způsobem, než jsme zvyklí...možná trochu kacířství v Republice, kde jsou Jediové strážníky Síly. Ono ani ty woke věci se tu nějak neřeší...aspoň ne v originále, titulky to místy dost zkreslují. A že se holky narodily bez otce? Holt matka toho kultu asi používá temnou magii z oddělení s omezeným přístupem...a je velmi naivní si myslet, že v celé historii vesmíru byl jen Plagueis tak mocný, že dokázal ovlivnit midichloriany a stvořit tak život. Takže za mě pohoda, docela mě to natáhlo na další díl, jen mi nesedělo, jak rychle ten chrám shořel (co použila Mae za tu hořlavou substanci) a jak vlastně došlo k výbuchu, který zabil ostatní ty čaroďky. ()

Oxik49 

všechny recenze uživatele

Čím dál víc pochybuji, že se od Disney ještě dočkáme nějakého důstojného filmu nebo seriálu z prostředí Hvězdných válek. Celá epizoda na mě působila jako kolosální LGBTQI+/65#mzX@ propaganda. Máme tu fanatickou sektu se stejnopohlavním mezirasovým a mezidruhovým plozením dětí, která je v těžké opozici vůči republice a jediům, jež byli od prvopočátku jakýmisi ztělesněními západní a svobodné civilizace... Vizuální stránka budí spíše dojem jakéhosi levného fantasy říznutého prvky sci-fi. Děj je až nechutně předvídatelný od prvních minut a žádné napětí, akce, hluboké myšlenky či zvraty v ději se prostě nekonají. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Dear Hollywood, we are sick of this! O důvod víc ušetřit za předplatné Disney +. Co začalo stupidní 9. episodou ´Vzestup Skywalkera´, pokračovalo přinejmenším rozpačitým seriálovým Obi-Wanem, vrcholí touhle hrůzou, s cringe odérem na maximálním levelu. Neříkám, že Kathleen Kennedy je hrobařkou Star wars značky, něco málo se jí povedlo, ale Leslye Headland (která dle jejích vlastních slov původní Star Wars vlastně ani nemá ráda) v pozici showrunnera je obrovský, obrovský omyl, což si po aktuálním 14% audience skóre na RottenTomatoes a obrovskou vlnou znechucení od všech, obyčejných fandů, přes lidi z branže, začínají v panic módu uvědomovat i samotní pohlaváři Disney studia. Třeba se už třesknou do palice a do budoucna budou zvát opravdu šikovné řemeslníky (Andor, Rogue One, Mandalorian), kteří nenechají tuhle franšízu chcípnout v přímém přenosu. S tímhle audiovizuálním sado-maso bičíkem končím 4.dílem. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama