Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové spěchají na pralesní planetu, aby podezřelou zatkli, než opět zaútočí. (Disney+)

Recenze (27)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně výrazné zlepšení oproti minulé epizodě. Ale dávám jen tři hvězdičky. Proč se Jecki loučí s Oshou a vypadají jako nejlepší kámošky, když dosud měli tak jednu společnou scénu? Tady to snad vypadá, jako bychom o něco přišli. Epizoda se snaží vyprávět až moc a pro jednou chce budovat své postavy, ale v dvaatřiceti minutové stopáži to při tolika postavách jde všechno. Na závěr tu máme opět otravný cliffhanger, který mě po vzoru předchozích epizod neskutečně naštval. A o tom, jak velký prostor dostal mistr Kelnecca, se snad bavit ani nebudeme. ()

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečne sa posúvame trochu v základnom príbehu, ale v momente, keď to konečne začne byť naozaj zaujímavé, tak epizóda skončí. Naozaj dúfam, že sa to už od budúcej epizódy rozbehne naplno. Go Siths Go !!! P.S.: A musím povedať, že Dafne Keen ako aj jej postava je veľmi sympatická. Bez nej by mix postáv riadne trpel. ()

Reklama

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bola snáď len nejaká prvá polovica štvrtej epizódy? Horšie je, že pri zvláštnej minutáži to nekončí. Dej posunutý iba minimalisticky, postavy divne menia názory, dialógy napísané na kolene žiakom ZŠ a časová os príbehu je nelogická. Celé to pôsobí hrozne amatérsky, akoby pozerám nejakú fanfiction na YouTube a nie seriál za milióny dolárov. Kto sa tešil na wookie jedi na konci druhej epizódy, dopadne ako ten, kto sa tešil na Carrie-Ann Moss. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V několika článcích jsem četl, jak to Akolytka schytává od "fanoušků". Že prý jde o nejhorší SW seriál...možná SW počin vůbec. Já sice Leslye Headland hned zkraje taky naložil, ale taky jsem ocenil, že se někdo pustil do nového příběhu. A po této epizodě na svých tvrzeních nic nezměním. Pořád se mi libí jak to vypadá a vlastně mi ani nevadí, kudy se ten příběh ubírá. Co mě ale fakt vytáčí, jsou ty infantilní žvásty, ty neskutečně debilní dialogy. Proč tam všichni mluví jako z nějaké retardopohádky? Ustupte, já to skolím???! SW jsou spíš o velkých příbězích, žádné shakespearovské dialogy, spíš basic pro děcka, ale tohle je místy přesmíru hloupoučké. A popravdě mě to i mrzí, protože ne všechno je špatně. V pomyslné soutěži o nejsračkovitější seriál, se Akolytka ještě pořád přetahuje s Obi-Wanem. Tak uvidíme, jak to dopadne. Mistr bude ve skutečnosti mistrová...s největší pravděpodobností stará známá, která taky přežila... . To bude zase v álejích nablito. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, ale koukám na to samé co všichni ostatní? Absolutně nechápu, co bylo na této episodě tak hrozného, že tu vidím ty odpady? Ale co už. Nevidím v tom nějaký velký špatný. Řád Jedi je takový jaký je. No a? Pro mě byl tenhle díl skvělou napínavou podívanou. Hledání wookijskeho Jedi a následné setkání s temným "Jedi"? Nebo? Těžko říci. Každopádně vládne velkou temnou silou. Opět musím říct, že za mě je i tohle v naprostém pořádku. Jasný. Kvality Mandaloriana to nedosáhne. Ani kvality Episod. Ale ja pořád koukám na samostatný příběh na ničem nezávislý. Pro mě napínavý. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama