Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové spěchají na pralesní planetu, aby podezřelou zatkli, než opět zaútočí. (Disney+)

Recenze (28)

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme další epizodu. Ono to fakt lepší nebude. Scénáře je děravý jak cedník. Samý litování, pocitiy a podobný žvásty. Vadí mně ta snaha z mužských jedi udělat blbce. Popírání SW universa a síly. Proč je potřeba stopař, ještě ukradený ze Strážců galaxie, když stačí síla? Jedi by měl cítit jiné živé stvoření, zvířata. Tohle je snůška kravin. A završil to finální "Magneto". Ne nejsem žádný hejter, včera sem si pustil jednu epizodu Andora, zda nestárnů a nekritizuju vše...ne, tam někdo přemýšlel, vyladil děj a akci, skvělá hudba a měl sem chuť koukat dál, tady jen kroutím hlavou...PS: baví mě uražený děti, co jim vadí, že se tohle člověku se špetnou logiky a znalosti SW prostě nemůže líbit... ()

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečne sa posúvame trochu v základnom príbehu, ale v momente, keď to konečne začne byť naozaj zaujímavé, tak epizóda skončí. Naozaj dúfam, že sa to už od budúcej epizódy rozbehne naplno. Go Siths Go !!! P.S.: A musím povedať, že Dafne Keen ako aj jej postava je veľmi sympatická. Bez nej by mix postáv riadne trpel. ()

Reklama

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud už má člověk pomalu 25 minutový díl, tak by se v něm aspoň nemělo 20 z toho jen prázdně mluvit a přešlapovat. Mám nějaké odhady, kam seriál míří, a pokud se potvrdí, tak by to mohlo být super, ale plně souhlasím s Algernons, ten seriál si škodí sám sobě. Zatím mi to připadá, že seriál má (na SW samozřejmě) poměrně zajímavou hlavní zápletku a zcela zjevně dobré herce, ale ani jedno nedokáže absolutně využít. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, ale koukám na to samé co všichni ostatní? Absolutně nechápu, co bylo na této episodě tak hrozného, že tu vidím ty odpady? Ale co už. Nevidím v tom nějaký velký špatný. Řád Jedi je takový jaký je. No a? Pro mě byl tenhle díl skvělou napínavou podívanou. Hledání wookijskeho Jedi a následné setkání s temným "Jedi"? Nebo? Těžko říci. Každopádně vládne velkou temnou silou. Opět musím říct, že za mě je i tohle v naprostém pořádku. Jasný. Kvality Mandaloriana to nedosáhne. Ani kvality Episod. Ale ja pořád koukám na samostatný příběh na ničem nezávislý. Pro mě napínavý. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem z tohohle seriálu asi už buď vygumovaná nebo labilní, ale tohle byl vážně super díl. Jsme na další planetě, máme důležitou misi, jak název opět napovídá, tentokrát se opaku nedočkáme v jedné epizodě, ale ve dvou. Den byl fajn. Ale už je čas přejít na noc ;) jinak obsahově s dílem nemám žádný problém. Dá divákovi přesně to, co má, a zároveň mile navnadí do dalšího dílu. Přeci jen, je to týdenní seriál. A to by se od toho mělo očekávat, ne? Že se týden budu těšit na nový díl. (Teda, pokud tyhle dva díly někdo nepokaňhá jako třeba já.) A já si ohledně toho tady čtu věci, jaký čtu a jsem zmatená ohledně toho, co by divák jako ještě nechtěl... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama