Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové spěchají na pralesní planetu, aby podezřelou zatkli, než opět zaútočí. (Disney+)

Recenze (28)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bola snáď len nejaká prvá polovica štvrtej epizódy? Horšie je, že pri zvláštnej minutáži to nekončí. Dej posunutý iba minimalisticky, postavy divne menia názory, dialógy napísané na kolene žiakom ZŠ a časová os príbehu je nelogická. Celé to pôsobí hrozne amatérsky, akoby pozerám nejakú fanfiction na YouTube a nie seriál za milióny dolárov. Kto sa tešil na wookie jedi na konci druhej epizódy, dopadne ako ten, kto sa tešil na Carrie-Ann Moss. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně výrazné zlepšení oproti minulé epizodě. Ale dávám jen tři hvězdičky. Proč se Jecki loučí s Oshou a vypadají jako nejlepší kámošky, když dosud měli tak jednu společnou scénu? Tady to snad vypadá, jako bychom o něco přišli. Epizoda se snaží vyprávět až moc a pro jednou chce budovat své postavy, ale v dvaatřiceti minutové stopáži to při tolika postavách jde všechno. Na závěr tu máme opět otravný cliffhanger, který mě po vzoru předchozích epizod neskutečně naštval. A o tom, jak velký prostor dostal mistr Kelnecca, se snad bavit ani nebudeme. ()

Reklama

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud už má člověk pomalu 25 minutový díl, tak by se v něm aspoň nemělo 20 z toho jen prázdně mluvit a přešlapovat. Mám nějaké odhady, kam seriál míří, a pokud se potvrdí, tak by to mohlo být super, ale plně souhlasím s Algernons, ten seriál si škodí sám sobě. Zatím mi to připadá, že seriál má (na SW samozřejmě) poměrně zajímavou hlavní zápletku a zcela zjevně dobré herce, ale ani jedno nedokáže absolutně využít. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme další epizodu. Ono to fakt lepší nebude. Scénáře je děravý jak cedník. Samý litování, pocitiy a podobný žvásty. Vadí mně ta snaha z mužských jedi udělat blbce. Popírání SW universa a síly. Proč je potřeba stopař, ještě ukradený ze Strážců galaxie, když stačí síla? Jedi by měl cítit jiné živé stvoření, zvířata. Tohle je snůška kravin. A završil to finální "Magneto". Ne nejsem žádný hejter, včera sem si pustil jednu epizodu Andora, zda nestárnů a nekritizuju vše...ne, tam někdo přemýšlel, vyladil děj a akci, skvělá hudba a měl sem chuť koukat dál, tady jen kroutím hlavou...PS: baví mě uražený děti, co jim vadí, že se tohle člověku se špetnou logiky a znalosti SW prostě nemůže líbit... ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tpč, měl bych opět hromady výhrad, ale už mě prostě nebaví o téhle kravině vypisovat zde celé romány. Moje největší a nejzásadnější však je, že se v tomhle díle ale lautr NIC NEODEHRÁLO. Prostě Disney je jen queer pračka na peníze, bez diskuzí, tečka... Jo a mamlasům, co si stěžují že největší hateři SW jsou samotní fanoušci SW vzkazuju, že ano a je to taky logické. Když člověk není něčeho fanoušek tak ho to nezajímá, přejde to a buď to přestane úplně sledovat či tomu dá třeba ještě jednou šanci; nikam se o svých pocitech nevypisuje a jen konzumuje. Ale když je do dané oblasti kultury či vymyšleného světa nějaké frančízy zažraný, tak ho samozřejmě irituje, ba až vnitřně sdírá, když vidí, jak někteří autoři (kteří vám na otázku který film ze světa SW máte nejraději odpoví "všechny" a náhodou jsou bývalými osobními asistentkami H. Weinsteina a tudíž znají špínu na půl Hollywoku) dokáží zprznit svět, který jste měli tak rádi, tak se holt prostě ozvete... Jinak ta Marry Poppins a.k.a. Smilo Ren co se na konci ukáže - tak teď už není pochyb o tom, že je to Mother Aniseya. A co předvádí ti jediové to není nic jiného než zrada, a to vše jen proto, aby se scénáristé líně vyhnuli zahrnutí Yody do děje, který by samozřejmě tak mocného force usera vycítil přes půl galaxie. A mezi tyto zrádce zařadili i Ki-Adi-Mundiho, což je taktéž k zblití... To i ten "Ezra Miller z Wishe" je lepší - a jestli nakonec on bude opravdu Smilo-Ren a ne Mother Aniseya, tak to bude výsměch všemu... Nejvíc epic fail si ovšem produkce zařídila sama, jestli je pravdou to, že bojovou scénu s wookiem natočili, ale nakonec vystřihli - to už je vrchol demence. A také se v tomto díle naplno ukazuje, že Amandla Stenberg není dobrá herečka, její herecký rozsah je naprosto tristní. A v tom zveřejněném twerk videu, které má být odpovědí na "right-wingers" přiznává, že je rasistka, když opakuje větu co už pronášela v jedné late night show, tedy "white people crying was the goal" (a to má otce bělocha z Dánska, lol). Kam jsme to se SW dopracovali je neuvěřitelné. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama