Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hořká pravda je odhalena. (Disney+)

Recenze (26)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně lepší flashback než ten ve třetím díle. Ale bohužel je tam celá řada stále nefunkčních věcí. Usmrcení čarodějek je jak vycucané z prstu, kdy zkrátka nezbyl čas (nebo odhodlání) vymyslet něco jiného, aby se Jediové na vině více podíleli. Furt mi to přijde zkratkovité, kdy s postavami nestrávíme více času, čtveřice hlavních Jediů úplně nefunguje. Kupodivu Sol a Torbin dostali zcela jiný rozměr, za což jsem rád. Nakonec s milostí dávám čtyři hvězdy, ale je to těsně. ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevim, mě to prostě pořád baví a přijde mi to na poměry Star Wars dobrý a zajímavý. Samozřejmě, kdo se předem rozhodl, že bude hledat nedostatky, tak si vždycky něco najde, jsou to holt Star Wars se všim, co k tomu patří... S podobnym přístupem by se ovšem rozpadla i původní trilogie nebo prequely a to dost možná i rychleji. Kdo dává odpad nebo jednu hvězdičku a přitom má rád Lucasovi Star Wars, by si měl sáhnout do svědomí a zvážit, jaký má motivace a očekávání. Popravdě mi nad dvojim metrem a pokrytectvim kolem Akolytky trochu zůstává rozum stát. Snad je to jen přehnaná vlna negativity související s kulturníma válkama a absurdnim stihomamem, že nám tu cpou nějakou hrůznou agendu (oh no, existujou různý lidi a jsou vidět na obrazovce, konec světa, zrzci nejsou lidi!), vlna, která časem odezní. Vždyť obě původní trilogie Star Wars jsou vlastně ještě větší blbost plná mnohem zásadnějších lapsů, nekonzistencí, píčovin, neobratnějších dialogů, horších hereckých výkonů atd. apod. Což říkám jako člověk, co Star Wars miluje. Zároveň nechci nikomu upírat právo na kritický postoje, sám si nemyslim, že je Akolytka stoprocentní. Ale určitě to neni taková hrůza, jak se nám (i sobě) snaží část influencerů a jejich akolyti každej tejden nakukat. Naopak Headland a spol. s Lucasovym odkazem, stylem, tématikou a kánonem obecně pracujou poměrně obratně a s úctou. Rozhodně líp než minimálně sequely. ()

Reklama

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toľko "zvratov" a "veľkých" odhalení, že mi šokom stuhol krvný obeh. Toľko neinteligentných a nepochopiteľných rozhodnutí, ktoré robia postavy, som za 40 minút vo filmovom priemysle asi ešte nezažila. Celú epizódu mi chodí hlavou iba miliónkrát dookola: "Prečo toto?! Prečo tamto?! Prečo takto?!" Zmätené, skratkovité, nelogické, protichodné, pochabé... No, nádych. Epizóda 7 je (ešte stále nekompletné) rozšírenie E3, ktoré z E3 robí ešte väčšiu vatu, než akou bola doteraz. Kľudne mohli byť spojené do jednej 50-minútovky. Ale aj to by seriál už nezachránilo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mohla aspoň zčásti obhájit některé dosavadní pofidérnosti a dokonce i těch asi šest objektivních diváků utvrdit v názoru, že si tvůrci až takový hejting nezaslouží. Jenže to dopadlo spíš naopak. Vševysvětlující flashbacková epka byla kombinací nudy...protože tohle už jsme viděli a další přehlídky marnosti... podivného uvažování všech postav. Motivy Sola byly hloupé, dokonce až perverzní. Tak si chování jedie rozhodně nepředstavuji. A podobně neinteligencí oslizlé, bylo vlastně všechno v této epce. Velká nepovedenost, která si pokračováni nezaslouží. Leda bez Headland a se zaměřením hlavně na Joker Helmeta. Ta jedna hvězda je jen za Carrie-Anne Moss. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoda velkeho prekryvu s predchozimi dily. Pekna ukazka boje Kelnaccy, ovsem proc bojoval on a ne nekdo jiny, se nedozvime. Proc carodejky musely zemrit, tez ne ci proc se Sol snazil zachranit strukturu mostku namisto a lidi na nem. Pokud pripustime, ze Carrie-Ann byla tak mocna, jak ukazal tento dil, tak by si s Mae vytrela pozadi i ve spanku. Vic hvezdicek jen za to, ze bylo konecne ukazano, co se vlastne stalo, byt, opet v duchu teto hnedo-serie, nevime, co se stalo s Mae. 40% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama