Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hořká pravda je odhalena. (Disney+)

Recenze (36)

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoda velkeho prekryvu s predchozimi dily. Pekna ukazka boje Kelnaccy, ovsem proc bojoval on a ne nekdo jiny, se nedozvime. Proc carodejky musely zemrit, tez ne ci proc se Sol snazil zachranit strukturu mostku namisto a lidi na nem. Pokud pripustime, ze Carrie-Ann byla tak mocna, jak ukazal tento dil, tak by si s Mae vytrela pozadi i ve spanku. Vic hvezdicek jen za to, ze bylo konecne ukazano, co se vlastne stalo, byt, opet v duchu teto hnedo-serie jen na pul, nevime, co se stalo s Mae. 40% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mohla aspoň zčásti obhájit některé dosavadní pofidérnosti a dokonce i těch asi šest objektivních diváků utvrdit v názoru, že si tvůrci až takový hejting nezaslouží. Jenže to dopadlo spíš naopak. Vševysvětlující flashbacková epka byla kombinací nudy...protože tohle už jsme viděli a další přehlídky marnosti... podivného uvažování všech postav. Motivy Sola byly hloupé, dokonce až perverzní. Tak si chování jedie rozhodně nepředstavuji. A podobně neinteligencí oslizlé, bylo vlastně všechno v této epce. Velká nepovedenost, která si pokračováni nezaslouží. Leda bez Headland a se zaměřením hlavně na Joker Helmeta. Ta jedna hvězda je jen za Carrie-Anne Moss. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatna epizoda, ktora ukazala kontext a skutocne udalosti z minulosti, ked Jedi-ovia prisli do covenu carodejnic a udalostiach potom, ked sa dievcata-dvojicky podrobili skuske. Velmi slusne scenaristicky spracovane. Precitajuc si par hodnoteni a zdvovedneni v nich, moze clovek citat ako v otvoreneje kniha v autorkinej/autorovej mysli a vietie, ci je tato vobec autonomna... vysledok bol pre mna tristny. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně lepší flashback než ten ve třetím díle. Ale bohužel je tam celá řada stále nefunkčních věcí. Usmrcení čarodějek je jak vycucané z prstu, kdy zkrátka nezbyl čas (nebo odhodlání) vymyslet něco jiného, aby se Jediové na vině více podíleli. Furt mi to přijde zkratkovité, kdy s postavami nestrávíme více času, čtveřice hlavních Jediů úplně nefunguje. Kupodivu Sol a Torbin dostali zcela jiný rozměr, za což jsem rád. Nakonec s milostí dávám čtyři hvězdy, ale je to těsně. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je už velmi zbytečné. To co nám mohl poskytnout 3. díl nebo spousta zmínek, tak celý příběh zase brzdíme patláním se v minulosti. To zamrzí. Navíc chování postav a obzvlášť Jediů je tak hloupé, že po nadprůměrných dílech 1,2,4 či dokonce výborných 5,6 tu musí být ty špatné 3 a tento, kde vás už zajímá jedině Temná strana.  Předposlední díly bývají většinou díly, kde se nastavují vysoké sázky a buduje gradace. Tohle je čistě zahozený potenciál a nejsem si jistý konzistencí celého seriálu. 20% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama