Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hořká pravda je odhalena. (Disney+)

Recenze (35)

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevim, mě to prostě pořád baví a přijde mi to na poměry Star Wars dobrý a zajímavý. Samozřejmě, kdo se předem rozhodl, že bude hledat nedostatky, tak si vždycky něco najde, jsou to holt Star Wars se všim, co k tomu patří... S podobnym přístupem by se ovšem rozpadla i původní trilogie nebo prequely a to dost možná i rychleji. Kdo dává odpad nebo jednu hvězdičku a přitom má rád Lucasovi Star Wars, by si měl sáhnout do svědomí a zvážit, jaký má motivace a očekávání. Popravdě mi nad dvojim metrem a pokrytectvim kolem Akolytky trochu zůstává rozum stát. Snad je to jen přehnaná vlna negativity související s kulturníma válkama a absurdnim stihomamem, že nám tu cpou nějakou hrůznou agendu (oh no, existujou různý lidi a jsou vidět na obrazovce, konec světa, zrzci nejsou lidi!), vlna, která časem odezní. Vždyť obě původní trilogie Star Wars jsou vlastně ještě větší blbost plná mnohem zásadnějších lapsů, nekonzistencí, píčovin, neobratnějších dialogů, horších hereckých výkonů atd. apod. Což říkám jako člověk, co Star Wars miluje. Zároveň nechci nikomu upírat právo na kritický postoje, sám si nemyslim, že je Akolytka stoprocentní. Ale určitě to neni taková hrůza, jak se nám (i sobě) snaží část influencerů a jejich akolyti každej tejden nakukat. Naopak Headland a spol. s Lucasovym odkazem, stylem, tématikou a kánonem obecně pracujou poměrně obratně a s úctou. Rozhodně líp než minimálně sequely. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? Žumpu seriálu aka třetí epizodu znovu? Ne… fakt ne. Fakt bych nevěřil, že to samé co jsem už viděl jde natočit ještě hůř. Jako proč se trubka “zmrakovala” zpět do světelného meče? Proč rohaté lesbo-čarodějnici vůbec hráblo? Proč když je Trinity taková mlátička že “vzdáleně” odrovná tlupu lesbo-čarodějnic, se nechá ve finále vyřešit nožíkem břídilem jako je jogurt? Proč olihňák držel Silou most místo (mnohem lehčích) dvojčat? Ach… můj… Bože. ()

Reklama

sepp odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The power of junk! The power of dreck! The Power of garbaaageee!... Jedis baaad, yaaas yaaas... Tak ze Sola už nám udělali dokonalého creepa, uvidí malé dítě na 5 minut a už k němu cítí "hluboké pouto" - asi tím Disney cílí na své zaměstnance, to je stejný typ úchylů... Mother Aniseya se diví, že dostane světelným mečem, když se zničehonic divoce promění ve velký smradlavý prd - každopádně se ale divák diví, že velká oblaka prdů jdou směvetelným mečem opravdu zabít (lol!), zvlášť, když třeba Sabine Wren nebo Reva zásah lightsabrem do druhého dne v klidu rozchodily. Jedi v těle bílého muže je samozřejmě ňoumík, co jen teskní po domově jako malý kluk, takže v tomto ohledu mají tvůrci splněno (pozn.: ze 4 bílých mužů v tomto seriálu byli tři jediové, přičemž dva byli naprostí idioti, navíc vypadající jako pacienti s AIDS, ten třetí byl na obrazovce asi 1 minutu a vypadal i chlapsky - zřejmě proto, že byl zrzek a tudíž taky minorita; čtvrtý chlap byl samozřejmě trestanec a nadto opětně nápadně se semitskými rysy, což jsme viděli už v Andorovi). Prostě s každou další epizodou to pomyslné dno prohrábneme hlouběji a hlouběji, ač se to zdá nemožné. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoda velkeho prekryvu s predchozimi dily. Pekna ukazka boje Kelnaccy, ovsem proc bojoval on a ne nekdo jiny, se nedozvime. Proc carodejky musely zemrit, tez ne ci proc se Sol snazil zachranit strukturu mostku namisto a lidi na nem. Pokud pripustime, ze Carrie-Ann byla tak mocna, jak ukazal tento dil, tak by si s Mae vytrela pozadi i ve spanku. Vic hvezdicek jen za to, ze bylo konecne ukazano, co se vlastne stalo, byt, opet v duchu teto hnedo-serie jen na pul, nevime, co se stalo s Mae. 40% ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je už velmi zbytečné. To co nám mohl poskytnout 3. díl nebo spousta zmínek, tak celý příběh zase brzdíme patláním se v minulosti. To zamrzí. Navíc chování postav a obzvlášť Jediů je tak hloupé, že po nadprůměrných dílech 1,2,4 či dokonce výborných 5,6 tu musí být ty špatné 3 a tento, kde vás už zajímá jedině Temná strana.  Předposlední díly bývají většinou díly, kde se nastavují vysoké sázky a buduje gradace. Tohle je čistě zahozený potenciál a nejsem si jistý konzistencí celého seriálu. 20% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama