Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hořká pravda je odhalena. (Disney+)

Recenze (37)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počkat, to znova koukám na třetí díl? Jo, aha, oni jen využili aspekty zatím nejhoršího dílu a vypali jím další díl. Takže třetí díl byl vlastně úvod pro tenhle díl, a minulej díl byl tím pádem začátkem pro finále, to je zmatek...Viditelně je tohle jen část dílu, který někdo odstřihnul, aby z toho měl požadovaných osm dílů. Každopádně aspoň dovysvětluje, co se stalo, a opět přidává fajn akční sekvenci na závěr, která to teda zachraňuje. Ale mít teda osm dílů a z toho dva flashbacky...To značí určitou míru scénáristické zoufalosti. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je už velmi zbytečné. To co nám mohl poskytnout 3. díl nebo spousta zmínek, tak celý příběh zase brzdíme patláním se v minulosti. To zamrzí. Navíc chování postav a obzvlášť Jediů je tak hloupé, že po nadprůměrných dílech 1,2,4 či dokonce výborných 5,6 tu musí být ty špatné 3 a tento, kde vás už zajímá jedině Temná strana.  Předposlední díly bývají většinou díly, kde se nastavují vysoké sázky a buduje gradace. Tohle je čistě zahozený potenciál a nejsem si jistý konzistencí celého seriálu. 20% ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně lepší flashback než ten ve třetím díle. Ale bohužel je tam celá řada stále nefunkčních věcí. Usmrcení čarodějek je jak vycucané z prstu, kdy zkrátka nezbyl čas (nebo odhodlání) vymyslet něco jiného, aby se Jediové na vině více podíleli. Furt mi to přijde zkratkovité, kdy s postavami nestrávíme více času, čtveřice hlavních Jediů úplně nefunguje. Kupodivu Sol a Torbin dostali zcela jiný rozměr, za což jsem rád. Nakonec s milostí dávám čtyři hvězdy, ale je to těsně. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoda velkeho prekryvu s predchozimi dily. Pekna ukazka boje Kelnaccy, ovsem proc bojoval on a ne nekdo jiny, se nedozvime. Proc carodejky musely zemrit, tez ne ci proc se Sol snazil zachranit strukturu mostku namisto a lidi na nem. Pokud pripustime, ze Carrie-Ann byla tak mocna, jak ukazal tento dil, tak by si s Mae vytrela pozadi i ve spanku. Vic hvezdicek jen za to, ze bylo konecne ukazano, co se vlastne stalo, byt, opet v duchu teto hnedo-serie jen na pul, nevime, co se stalo s Mae. 40% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatna epizoda, ktora ukazala kontext a skutocne udalosti z minulosti, ked Jedi-ovia prisli do covenu carodejnic a udalostiach potom, ked sa dievcata-dvojicky podrobili skuske. Velmi slusne scenaristicky spracovane. Precitajuc si par hodnoteni a zdvovedneni v nich, moze clovek citat ako v otvoreneje kniha v autorkinej/autorovej mysli a vietie, ci je tato vobec autonomna... vysledok bol pre mna tristny. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama