Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett (Temuera Morrison) uděluje audienci. (Disney+)

Recenze (69)

Vyhy

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná zbytečný seriál, jelikož Boba Fetta nepočítám za tak úžasnou postavu, aby si zasloužila svůj seroš, ale co už ... Pilot mě zaujal a to hlavně díky příběhu. Je celkem zajímavé sledovat, jak se jeho život dál vyvíjel (a to bych dříve neřekl). Trochu mi ale přijde, že CGI je horší než u Mandaloriana, což je na škodu. Uvidíme, s čím přijdou další díly. ()

jx2004 

všechny recenze uživatele

Sci-fi (no dobře, možná spíš fantasy), poušť, dlouhé záběry, perfektní vizuál, skoro se nemluví. To už jsem kdesi viděl... A je to opět absolutní špička. Tak jen ať to nesklouzne k nějaké akční blbůstce. Ne, že bych žádnou akci nechtěl, ale pokud si to bude držet atmosféru a gradovat, budu nadmíru spokojen. This is the way... ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Book of Boba Fett sa paralelne pozerá na dve časové roviny príbehu. Začína nám to flashbackovými zábermi na udalosti, ktoré nasledovali po tom, čo sa Boba Fettovi podarilo uniknúť zo Sarlacca. Hneď ako prvé prišiel kvôli Jawaom o svoju zbroj, neskôr nato ho uväznili piesoční ľudia Tuskeni, u ktorých sa vyznamenal tým, že pokoril akési púštne monštrum. Keď sa prenesieme do budúcnosti, tak Boba Fett sa pokúša presadiť svoju autoritu, čoby nového Lorda a Daimyoa zločineckého podsvetia na Tatooine, nakoľko si uzurpoval trón po Jabbovi Huttovi. Nebránim sa ani porovnávaniu s Mandalorianom, ktorý oplýval podobnou temnejšou atmosférou. Soundtrack je aj tu slušný, avšak tomuto seriálu skrátka chýba šťava, drive, originalita a v podstate nejaká vlastná tvár či štýl. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani na vteřinu jsem nepochyboval, že by se mi to nelíbilo. Velmi unikátní je návaznost na moment, kde vlastně Boba Fett v Episodě VI skončil. První díl, je prostě seznamovací a zároveň už víme, v jakých kolejí to povede. Mandalorian byl startovací článek a ukázal, kdo za tvorbou tohoto seriálu bude stát a jak akční bude. A tak se stalo. Jsem zase na vlně fantazie a rozplývám se. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v prvních minutách na mě vyflusli tolik nostalgie, že mě to upoutalo do křesla a já jen nehnutě pozoroval, co bude dál. Tohle rozhodně není pro milovníky Ality, Avatara, nebo jiných bezduchých kousků. Efekty a akce tu není alfou a omegou. Skutečný surový vesmír a Star Wars universum v plné své nahé kráse, to je to, co jsem cítil z prvního dílu. Bobův pokus o útěk, Bobův začátek coby vládce "podsvětí" na naší milované pouštní planetě. To vše bylo tak luxusně surové, až jsem nevěřil vlastním očím. Parkour asiatku doslova miluju. Dokonale sexy, dokonale ohebná, dokonale dokonalá. Hodí se k Fetovi jako perfektní kontrastující doplněk. Nikdy dřív jsem si nevšiml, jaké mají Rodiani prsty. A nechápu, že jako rasa byli schopni s těma přísavkami vůbec nějakého technologického pokroku. Celkově, nejlepší Star Wars, co jsem za dlouhou dobu viděl! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Mos Espa je rodištěm Anakina Skywalkera. Odehrála se tu většina scén ze Skryté hrozby (1999), a to včetně proslulého závodu kluzáků. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno