Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se musí vypořádat s dvěma velmi rozdílnými hrozbami. (Disney+)

Recenze (59)

caesar_sauce 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohle teda dost slabý a 2bludičky jen z povinnosti zachovat dekorum fanouška a neposlat celý disney SW univerzum dopiče. Slátanina je to slovo? Snažim se tomu fandit, ale prosimvás Boba Fett nemá náhodou bejt nekompromisní drsnej zabiják? Co je jako tohle za hipíka? Poslední šanci dám ep4. BTW proč nosej všichni ty helmy v podpáždí? Abychom nepřišli o ty 1% herecký výkony?  Co mi to jen připomíná... https://www.youtube.com/watch?v=hcsT1kCCQ2s&ab_channel=DaxRomanski ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(prej SPOILER) Jako jo, je tu ten OMG WTF badass supermoment, kdy DANNY TREJO přiveze Bobovi novýho RANCORA!!! No. Zbytek je tak trochu chudej příbuznej, což je divný, když je ten příbuznej ve skutečnosti pěkně prachatej. Zatím se zdá, že se současnej příběh s verbováním Fettova služebnictva nakonec setká s retrospektivní Tusken linií (otázka nadcházející války a vlády), což nemusí bejt navzdory předvídatelnosti špatně, ovšem za překvápko budu rád + můžeme začít uzavírat sázky, zda si v sérii střelí nějaký cameo Mando. Jinak se tou nostalgií necham šolichat rád, ne že ne. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po top epizodě z minulého týdne silný downgrade. Nejlepší částí epizody byl vlastně Stephen Root, ostatní se tak nějak zkratkovitě prošlapali dějem, Boba Fett opět dostal nakládačku (ten jeho souboj byl obrovským zklamáním) a stihnul naverbovat bandu cyber punk teenagerů na vespách. Ti mi sice přijdou jako něco ze starého Expanded Universe, což ve mě vzbuzuje obrovskou vlnu nostalgie (vlastně stejně jako celý tenhle seriál), za což přidávám pár bodů, na druhou stranu ale jejich motivace prakticky neexistuje a celkově působí uspěchaně. Co naopak nepůsobí uspěchaně je finální honička titulními ulicemi Mos Espa. Chápu, že Rodriguez asi upřednostňoval praktické efekty před CGI, ale ve výsledku to bylo strašně pomálé a působilo to místy až směšně, jakoby jeli 20 km/h. Pořád je to kvalitní, a pokud budou následující 4 epizody aspoň stejně dobré jako epizoda 2, tak tenhle drobný přešlap odpustím, ale už se to musí rozjet. Tvůrčímu týmu věřím. 6/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Boba musí opäť hájiť svoj nárok na trón a postaví sa Hutom, ktorý sa nakoniec zdajú nároku na trón lebo majú zrejme viac informácií ako chudák Boba. Púštny ľudia doplatili na svoju teritoriálnu nadradenosť. Prevedenie: To čo sa formovalo celé dve časti sa spláchlo do koša jednou časťou. P/šťania sú mŕtvy, Hutovia sú preč a sme svedkami extrémne pomalej naháňačky na LGBTI vznášadlách. 55% ()

Rikky007 

všechny recenze uživatele

teda zatím to byl takový nejistý ale stále slibný začátek, ale tenhle díl s partou teenagerů to úplně zabil. Pojetím oproti už i tak relativně jednoduše podaném Mandalorianovi vyloženě dětinské a totálně naivní. Prostě to, čeho se všichni báli, když Disney převzal Star Wars se postupně naplňuje. Taky mi přijde, že kvality efektů jakoby se zhoršila oproti dobře zvládnutému předchozímu seriálu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Během pronásledování speederů jsou vidět následující typy droidů: protokolární droid, astromech (R2) jednotka táhnoucí vozík, pit droid, několik myších droidů a droid ES-PSA Rickshaw. (LUKICKK)
  • Obraz, který zničí jeden ze speedrů během honičky, je tzv. koncept art od dvorního tvůrce světa Star Wars Ralpha McQuarrie. (Veskoslav)
  • Boba (Temuera Morrison) řekne své mladé motorkářské partě, aby sebrala svůj „Gak“, což bylo slovo, kterým členové štábu, kteří pracovali na původní trilogii Hvězdných válek, označovali náhodné kousky technologie. (LUKICKK)

Reklama

Reklama