Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

karlosss18 

všechny recenze uživatele

(POZOR, LEHKÉ SPOILERY!!!) Jakoby dost nadprůměrný díl, ale fakt mínus za mě je to, že je to seriál o Fettovi a celý to dali Mandovi. Tomu vůbec nerozumím. Kór když má tedy tahle první série celkově jen sedm dílů. Normálně bych dal 4*, ale za tuhle dehonestaci si to zaslouží jen tři. Návrat ke Groguovi je taky trapný, hned první díl Manda(Fetta) a on chce okamžitě, bleskurychle za svým malým kámošem, pro kterého má i vyrobený obleček na míru. :D Hm, dóóbrý zase, zase tak moc Mandaloriana nežeru. Ještě by ho mohli posléze fláknout do nového SW filmu, protože to teď přeci běží, je to v kurzu...OMG Zase něco podstatného, kde Disney šlápl vedle, bohužel. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva to je skvělý! Co víc na to říct... To jak byl během 2s vpíči od tý hlídky mě naprosto rozjebalo. Ten pohled a jenom zapištění motorů a on nikde a oni vykulený oči kde je. TOPKA! Mando je božskej. A část stavění lodi mi hodilo flashback na prvního Iron Mana. Skvěle zvládnuté. Doufám, že bude i 4. série. Moc se těším. A bylo by hustý, kdyby se odehrávala v čase druhý série Ahsoky nebo potom. Díl nabušenej od začátku do konce a tak to má sakra bejt!..."Toť způsob náš!" ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando zase na scéně.. škoda že byla epizoda jak vytržená z kontextu. V podstatě to byla taková vsuvka toho, kde mezitím co Fett buduje svuj rajón, co za tu dobu dělá Mando. Až na to, že to bylo nezáživné. Mando je totiž kdesi, kde plní úkol o kterým nevíme nic a nic se ani nedozvíme, protože úkol začíná koncem, kdy jen přinese hlavu zadavateli. Pak putuje vesmírným mhd a epizoda začíná být zajímavá až v době, kdy dává do kupy svůj nový vozový park. Nějaká spojitost s příběhem přichází až na úplném konci, kdy se objeví Fennec. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nevím jak tento díl ohodnotit. Mám dát 5* za to jak se mi to líbilo nebo 1* za to proč se mi to líbilo? Nespletli si u Disneyho seriály? Tohle byl regulérní díl Mandaloriana a to mi přijde jako naprosto nelogický tah, který jen ukazuje jak tento seriál selhává. Užitá a kvalitní epizoda, ale naprostá nespokojenost se seriálem. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další průměrně vynikající epizoda Mandaloriana a suverénně nejlepší epizoda Bobba Fetta.. Počkat co?! Po dvou pro mě spíše slabších dílech tu máme tohle. Důkaz, že ta hlavní linka byla tak slabá, že ani sedm epizod nedokázala obsáhnout. Krásně tady vidíme, jak jinde je Mando oproti tomuhle seriálu. Mělo to nejlepší akci a hlavně styl! Ani se tak netěším na finální dvě epizody, spíš přímo na třetí sérii... Zvláštní čin od tvůrců, hlavně nevím, jak k tomu přistoupit v celkovém hodnocení série. Tohle bylo tak jinde, až bych se styděl za Bobba Fetta! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)
  • TIE/sa bombardéry si odbyly premiéru v Impérium vrací úder (1980). Zkratka SA pak odkazuje na podrobnější popis modelu TIE Bomber a to Surface Assault. Jsou to tedy bombardéry upravené a modifikované pro útok na pozemní cíle. (Veskoslav)
  • V epizóde sa pravdepodobne po prvýkrát v Star Wars objavuje tzv. Ringworld, ktorý je v sci-fi dosť populárny. Jedná sa v podstate o obrovský prstenec, ktorý je obývaný z vnútornej strany a umelá gravitácia je generovaná odstredivou silou, ktorú zapríčiní rotácia. (ČSFD)

Reklama

Reklama