Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá paráda. Dcera velkého režiséra taky začíná umět řemeslo. Sice to vypadá jako začátek nové řady Mandaloriana, ale pokud to tak tahá a zvyšuje sledovanost, klidně ať je příští díl o tom, co Mando říká na konci dílu. Sám za sebe musím uznat, že Mando je výborná postava a je nyní největší tahák SW světa. Jasných 5* a jen tak dál s kvalitou dílů. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je Mando frajer a vesmírem obklopená skrýš posledních Mandalorianů je skutečně cool. Tak přes to všechno je tenhle díl tím nejplošším ze všech. Což je obrovská škoda. Celá pasáž s opravou stíhačky byla táhlá a upřímně nudná. Parodie na kohouta trošku na sílu. Celkově nechápu, proč je tenhle díl tak vysoce hodnocený, když je zatím beze vší omáčky tím absolutně nejslabším. A to je ještě mírně řečené. Nakonec to nejlepší bylo ke konci dílu. Nostalgie ze závodů na Tatooine a byrokracie Republikánů v praxi. Slabší tři hvězdy. ()

Reklama

UncleMorty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představte si že děláte seriálovou produkci, která soustavně zašlapává do země ty sequelový sračky a pak pustíte ven tohle. Jestli po téhle epizodě Disney nedošlo že dělá něco špatně, tak už na filmovou produkci šance není. Doslova obří fan service v podobě pilotu pro třetí sérii Mandaloriana je něčím úžasným, po čem zamlaská slastí  jakýkoliv fanda Star Wars. ()

Endor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nespletl si náhodou někdo z vedení seriál? :D Pátá epizoda s názvem "Return of the Mandalorian" nemá totiž se samotným seriálem The Book of Boba Fett nic společného, kromě asi tak poslední minuty. Každopádně i tak se zatím jedná o nejlepší epizodu, což je i tak trochu smutné, že vlastně epizoda, která vypadá na pokračování druhé série Mandaloriana je lepší než ostatní čtyři epizody, které jsou zatím venku. Z hlediska obsahu je ale epizoda parádní a já osobně jsem se u ní vůbec nenudil, právě naopak mě neskutečně bavila a navnadila na chystanou třetí řadu Mandaloriana. Až na to že tato epizoda nemá s tímto seriálem nic společného, tak nevím co bych jiného vytknul, osobně uděluji epizodě 9/10. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další průměrně vynikající epizoda Mandaloriana a suverénně nejlepší epizoda Bobba Fetta.. Počkat co?! Po dvou pro mě spíše slabších dílech tu máme tohle. Důkaz, že ta hlavní linka byla tak slabá, že ani sedm epizod nedokázala obsáhnout. Krásně tady vidíme, jak jinde je Mando oproti tomuhle seriálu. Mělo to nejlepší akci a hlavně styl! Ani se tak netěším na finální dvě epizody, spíš přímo na třetí sérii... Zvláštní čin od tvůrců, hlavně nevím, jak k tomu přistoupit v celkovém hodnocení série. Tohle bylo tak jinde, až bych se styděl za Bobba Fetta! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • V epizóde sa pravdepodobne po prvýkrát v Star Wars objavuje tzv. Ringworld, ktorý je v sci-fi dosť populárny. Jedná sa v podstate o obrovský prstenec, ktorý je obývaný z vnútornej strany a umelá gravitácia je generovaná odstredivou silou, ktorú zapríčiní rotácia. (ČSFD)
  • Zkratka BD-1 znamená „Buddy droid 1“ neboli „Kamarádský droid“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama