Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo luxusní. Sice to není plný počet jako takový, ale jelikož jsem dal předchozím dílům většinou za 4, tak tady musím (ač nerad, hehe) zvýrazniti ten rozdíl. Netřeba se samoz. rozepisovat nad tím, že toto není díl Knihy Boby Fetta, ale nepřiznaně přiznaná 1.chapitola 3.s. pana Ovocňáka, který se osobně zná s výrobcem sýrů Fet(t)a. Special quest star velmi působivé vesmírné město (že by Prstenec kolem Slunce? byť Simakova kniha jest o něčem jiném) které snad vypadlo z nějakého toho Clarka či Asimovovy Nadace, což při Lucasovu kradení kde se dalo u SW IV, není nic překvapivého.;-) A upgradeovaná stíhačka (třeba je to TA stíhačka ve které seděl malý Darth Vader, už si ani nevzpomenu, co se s ní stalo) z Naboo, plná růz. zviřátek, včetně návratu fousatého tlustoprda (nepochopím, jak se může nasoukati do kokpitu X-wingu) z jisté série. Jen to chlapec asi nebude míti v té 3.s. psychicky lehké, když už není prý Mandalorianem či co. A i když mi to vyloženě nevadí (taky se to stalo zatím jednou) tak bych asi nechtěl, aby např. v Ahsoce zaplácli díl Bobou či Mandarínkou. Jako hostovačka, proč ne? Ale nikoli tímto způsobem. ()

IadyCaroline 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl je nářez!!! Nemám jedinou výtku. Před chvílí jsem dokoukala a jdu si to dát znovu. Prostě takhle to má vypadat, SW jak se patří!!! Předem upozorňuji, že má recenze bude obsahovat spoilery, v pravou chvíli upozorním. Nadšením nevím kde začít. Za 1. Vizuál je perfektní, ať se jedná o jakoukoliv část pátého dílu. BACHA ZAČÍNAJÍ SPOILERY!!! 2. Bitka na jatkách - pecka!!! 3. Skrýš Mandalorianů a informace které se dozvíš při dialogu mezi Dinem a Zbrojířkou- wow!!! 4. Civilní let a odbavení (odzbrojení) - jako že WTF scéna!!! 5. Od příchodu k Amy do dílny až po tuning a zprovoznění legendární N1 - začala mi padat čelist!!! 6. Start a zkušební let - čelist mi padla!!! 7. Tolik odkazů na Epizodu I. 8. Hlášky, hlášky a zase hlášky!!! 9. Podprahová linka o citové vazbě na Grogua - mé srdce zaplesalo 10. Rozhovor s piloty X-Wings - jásala jsem radostí 11. Amy a její zkušenost s Jawou = chlupaté - jo jo jo :) :) :) Omlouvám se za nevzhlednou recenzi, ale lidi, to nadšení, které mám, je nefalšované!!! Plnej počet a zatím jeden nejlepší díl ze seriálu Boba Fett a nejen to, jeden z nejlepších dílů ze světa SW a do třetice jeden z nejoblíbenějších dílů ze všech seriálů co znám!!! Bry, nejen že jsi sexy kočka, ale Ty jsi k tomu navíc řemeslně zručná režisérka...❤️ ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle čekal asi málokdo z nás. Celý díl bez Boby a de facto začátek třetí Mandaloriana dorazil o několik měsíců dříve. Luxus! Osvětlení historie okolo Mandaloru, dědictví Vizsly a Temného meče, BD droid, stíhačka Naboo a závody kluzáků. Znovu to byl fan-servis jako prase, ale vše nám bylo podáváno s takovou lehkostí, že mě normálně i bavilo, jak půlku dílu staví loď. Jsem rád za takovou epizodu, i když absolutně netuším, jak toto může pomoci seriálu The Book of Boba Fett. Fanoušci Manda jásají, ale asi si stojím za tím, že toto měla být první epizoda třetí řady.... ale co už. ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

já jsem spokojenej, bylo to krutý fanservice, ale proč ne. naboo fighter n1 se mi líbily odmala, to prostě nešlo nežrat. Průlet kanonem kluzáků luxus... prostě paráda, obytný prstenec taky super. sice si půjčujou vše možné z různých sci-fi a samotných sw, ale proč ne... ten obyčworld (not jedi) je prostě zajímavej a proč by to takle nemohlo být... je to sci-fi, nikdo neví jak to přesně je, tak co řešit... :) ()

kockodan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně naprosto skvělá, parádní epizoda!!! Vizuálně lahůdka největší!!! Kéž by všechny byly jako tato! Naprosté vtažení do děje(ů), tři naprosto odlišné dějové linky, přitom žádná nebyla nudná ani žádný filler. A hlavně, je to o Mandovi a ne o nudném Bobanovi. To jsme museli čekat čtyři díly na to, než se objeví Mando, aby ten Boba Feťťák konečně za něco stá?! LOL! Štěbetavá, komunikativní, stále dobře naložená Amy Sedaris v roli inžinýrky vesmírných plavidel Peli Motto je prostě vždy dokonalým závanem čerstvého vzduchu a zábavy. Definitivně za 100%. P.S. Vy všichni zpovykaní, nevděční tří- a čtyř-hvězdičkáři tady, běžte se svým arogantním hodnocením do prdele! Nevím, co byste už chtěli jako!!! :))) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • V epizóde sa pravdepodobne po prvýkrát v Star Wars objavuje tzv. Ringworld, ktorý je v sci-fi dosť populárny. Jedná sa v podstate o obrovský prstenec, ktorý je obývaný z vnútornej strany a umelá gravitácia je generovaná odstredivou silou, ktorú zapríčiní rotácia. (ČSFD)

Reklama

Reklama