Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

Swannie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Píšem komentár len preto, že som nemohla uveriť vlastným očiam, keď som v titulkách zbadala Bryce Dallas Howard. Jej epizóda v Mandalorianovi mi prišla absolútne hrozná, kým táto mi prišla absolútne výborná - dobre vybudovaná, emočná, vtipná, no bez gýču či klišé, reálne ma bavilo pozerať na opravu dopravného prostriedku a počúvať ukričanú Peli. Skvelá epizóda, akurát z iného seriálu. Chudák Boba, že nedostal priestor vo vlastnej knihe. Nemyslím si, že je to preto, že by na to Boba a Fennec nemali - tvorcovia sa len mohli viac posnažiť. ()

Kchamobrasko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takoví zlom jsem nečekal. Po čtyřech naprosto průměrných epizod takoví klenot. Sice nerozumím proč to není první díl 3. série Mandaloriana, ale je mi to tak nějak jedno, aspoň se víc těším na dalšího Mandaloriana. Skutečně se to rozjede až když Mando najde Mandalorianskou kovářku. Souboj Manda a Vizsly Byl naprosto uvěřitelný. Pokračování Na Tatooinu je taky fajn, akorát nevím jestli je dobrá volba stíhačka N1, ale proč ne. No prostě This is the way. 9/10 ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle čekal asi málokdo z nás. Celý díl bez Boby a de facto začátek třetí Mandaloriana dorazil o několik měsíců dříve. Luxus! Osvětlení historie okolo Mandaloru, dědictví Vizsly a Temného meče, BD droid, stíhačka Naboo a závody kluzáků. Znovu to byl fan-servis jako prase, ale vše nám bylo podáváno s takovou lehkostí, že mě normálně i bavilo, jak půlku dílu staví loď. Jsem rád za takovou epizodu, i když absolutně netuším, jak toto může pomoci seriálu The Book of Boba Fett. Fanoušci Manda jásají, ale asi si stojím za tím, že toto měla být první epizoda třetí řady.... ale co už. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zoznamujeme sa so svalmi, ktoré Boba potrebuje a nebudú patriť nikomu inému ako Mandovi. Ten sa už zbavil malého Jodu a tak sa môže sústtrediť sa seba a svoj boj a posolstvo Mandaloru. Prevedenie: Časť nemá s Boba Fetom prakticky nič spoločné až na verbovanie zo strany Fenek v poslednej minúte, ale aj tak sa jedná o krásnu časť pre fanúšikov Mandaloriana, ktorá je príjemným úvodom do jeho tretej série. 90% ()

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Haló? Nespletl si někdo na Disney+ epizody a nestrčil tam omylem začátek třetí řady něčeho jinýho? Intro až do druhé jízdy výtahem dost cool, Bryce Dallas Howard to chvíli snímala jako něco úplně novýho a fresh, pak přijde lul zvrat a druhá půlka je zas čistej fanservice ještě navíc s rádoby humorem. Oproti zbytku seriálu to je samozřejmě pomalu Vesmírná odysea, ale v kontextu toho, co předvádí s takovou stopáží zbytek áčkové seriálové produkce to je pořád jen lehkej nadprůměr. Další týden čekám návrat k teenagerům na vespách a starému pánovi, co polovinu času tráví v plenkách. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)

Reklama

Reklama