Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj nerozumiem, prečo je piata epizóda seriálu spojením medzi druhou a treťou sériu iného seriálu. Feet sa tu neukázal ani na sekundu. Na druhú stranu je to kvalitatívne skvelá epizóda. Mando prechádza zmenou a dúfam, že sa v ďalšej epizóde predvedie v plnej sile. 90% Disney plus ()

zborja

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo zřejmé, že se Mando objeví, ale je pro mě zklamáním, že se na jeho úkor upozadilo vše, co bylo dosud řečeno. Boba měl dosud tempo, děj se posunoval dál, prostor nedostávali "výplňkové" epizody. Tuto epizodu bych ani nebral jako část Knihy Boby Fetta, spíš jako bonusovou kapitolu ve stylu režisérské verze. Úvod je kulervoucí. Návrat těch, kteří se zdáli být padlými velice potěšil, aby byl následně sražen jejich dogmatickým přístupem. V takovém případě mě více oslovilo Fettovo pojetí "rodiny". Nová loď a její prezentace bez chyby, ale kam bude dávat karbonitvé odlitky? A že by Mando netasil hned, jak uviděl Fennek? Jen doufám, že příští epizoda nebude o tom, jak "taťka" vozí "synka" v nové káře, vyhnou se "Disney" humoru atd. Chci Bobu Fetta. ()

Reklama

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane bože! Ano! Největší Star Wars feeling od Pomsty Sithů. A můžete mi říkat kdo chce, co chce, že to je seriál o Fettovi a tohle byl Mandalorian…No a co? (SPOILERY) Darksaber, nová architektura (aspoň já to město neznám, je možné, že je z nějaké hry, kterou neznám), Mandalore čistka, souboj o vůdce Mandaloru, bojová stíhačka Naboo (tak co, byla Anakina?), kaňon ze závodu kluzáků, Nová Republika…tohle mělo všechno, co já jako fanoušek od Star Wars chci. Pilot k 3. Sérii Manda za 5 z 5, a teď se poďte pomlátit s těma Pykama. ()

IadyCaroline 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl je nářez!!! Nemám jedinou výtku. Před chvílí jsem dokoukala a jdu si to dát znovu. Prostě takhle to má vypadat, SW jak se patří!!! Předem upozorňuji, že má recenze bude obsahovat spoilery, v pravou chvíli upozorním. Nadšením nevím kde začít. Za 1. Vizuál je perfektní, ať se jedná o jakoukoliv část pátého dílu. BACHA ZAČÍNAJÍ SPOILERY!!! 2. Bitka na jatkách - pecka!!! 3. Skrýš Mandalorianů a informace které se dozvíš při dialogu mezi Dinem a Zbrojířkou- wow!!! 4. Civilní let a odbavení (odzbrojení) - jako že WTF scéna!!! 5. Od příchodu k Amy do dílny až po tuning a zprovoznění legendární N1 - začala mi padat čelist!!! 6. Start a zkušební let - čelist mi padla!!! 7. Tolik odkazů na Epizodu I. 8. Hlášky, hlášky a zase hlášky!!! 9. Podprahová linka o citové vazbě na Grogua - mé srdce zaplesalo 10. Rozhovor s piloty X-Wings - jásala jsem radostí 11. Amy a její zkušenost s Jawou = chlupaté - jo jo jo :) :) :) Omlouvám se za nevzhlednou recenzi, ale lidi, to nadšení, které mám, je nefalšované!!! Plnej počet a zatím jeden nejlepší díl ze seriálu Boba Fett a nejen to, jeden z nejlepších dílů ze světa SW a do třetice jeden z nejoblíbenějších dílů ze všech seriálů co znám!!! Bry, nejen že jsi sexy kočka, ale Ty jsi k tomu navíc řemeslně zručná režisérka...❤️ ()

karlosss18 

všechny recenze uživatele

(POZOR, LEHKÉ SPOILERY!!!) Jakoby dost nadprůměrný díl, ale fakt mínus za mě je to, že je to seriál o Fettovi a celý to dali Mandovi. Tomu vůbec nerozumím. Kór když má tedy tahle první série celkově jen sedm dílů. Normálně bych dal 4*, ale za tuhle dehonestaci si to zaslouží jen tři. Návrat ke Groguovi je taky trapný, hned první díl Manda(Fetta) a on chce okamžitě, bleskurychle za svým malým kámošem, pro kterého má i vyrobený obleček na míru. :D Hm, dóóbrý zase, zase tak moc Mandaloriana nežeru. Ještě by ho mohli posléze fláknout do nového SW filmu, protože to teď přeci běží, je to v kurzu...OMG Zase něco podstatného, kde Disney šlápl vedle, bohužel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)
  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama