Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

Kchamobrasko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takoví zlom jsem nečekal. Po čtyřech naprosto průměrných epizod takoví klenot. Sice nerozumím proč to není první díl 3. série Mandaloriana, ale je mi to tak nějak jedno, aspoň se víc těším na dalšího Mandaloriana. Skutečně se to rozjede až když Mando najde Mandalorianskou kovářku. Souboj Manda a Vizsly Byl naprosto uvěřitelný. Pokračování Na Tatooinu je taky fajn, akorát nevím jestli je dobrá volba stíhačka N1, ale proč ne. No prostě This is the way. 9/10 ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj nerozumiem, prečo je piata epizóda seriálu spojením medzi druhou a treťou sériu iného seriálu. Feet sa tu neukázal ani na sekundu. Na druhú stranu je to kvalitatívne skvelá epizóda. Mando prechádza zmenou a dúfam, že sa v ďalšej epizóde predvedie v plnej sile. 90% Disney plus ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva to je skvělý! Co víc na to říct... To jak byl během 2s vpíči od tý hlídky mě naprosto rozjebalo. Ten pohled a jenom zapištění motorů a on nikde a oni vykulený oči kde je. TOPKA! Mando je božskej. A část stavění lodi mi hodilo flashback na prvního Iron Mana. Skvěle zvládnuté. Doufám, že bude i 4. série. Moc se těším. A bylo by hustý, kdyby se odehrávala v čase druhý série Ahsoky nebo potom. Díl nabušenej od začátku do konce a tak to má sakra bejt!..."Toť způsob náš!" ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane bože! Ano! Největší Star Wars feeling od Pomsty Sithů. A můžete mi říkat kdo chce, co chce, že to je seriál o Fettovi a tohle byl Mandalorian…No a co? (SPOILERY) Darksaber, nová architektura (aspoň já to město neznám, je možné, že je z nějaké hry, kterou neznám), Mandalore čistka, souboj o vůdce Mandaloru, bojová stíhačka Naboo (tak co, byla Anakina?), kaňon ze závodu kluzáků, Nová Republika…tohle mělo všechno, co já jako fanoušek od Star Wars chci. Pilot k 3. Sérii Manda za 5 z 5, a teď se poďte pomlátit s těma Pykama. ()

karlosss18 

všechny recenze uživatele

(POZOR, LEHKÉ SPOILERY!!!) Jakoby dost nadprůměrný díl, ale fakt mínus za mě je to, že je to seriál o Fettovi a celý to dali Mandovi. Tomu vůbec nerozumím. Kór když má tedy tahle první série celkově jen sedm dílů. Normálně bych dal 4*, ale za tuhle dehonestaci si to zaslouží jen tři. Návrat ke Groguovi je taky trapný, hned první díl Manda(Fetta) a on chce okamžitě, bleskurychle za svým malým kámošem, pro kterého má i vyrobený obleček na míru. :D Hm, dóóbrý zase, zase tak moc Mandaloriana nežeru. Ještě by ho mohli posléze fláknout do nového SW filmu, protože to teď přeci běží, je to v kurzu...OMG Zase něco podstatného, kde Disney šlápl vedle, bohužel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)

Reklama

Reklama