Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá časť čisto emočný doják. Grogu, Luke, Mando, Ashoka, R2. Fanúšikom sa na to určite dobre pozerá. V druhej polke návrat k zápletke na Tatooine s asi sekundovým výstupom Boba Fetta. V tejto fáze je ťažké stotožniť sa s názvom seriálu, keďže Boba tu nehrá ani druhé husle a pôsobí to skôr ako Mandalorian séria 2.5. Aspoň sa však vrátil westernový nádych, ktorý bol pomerne výrazný a dobre fungoval v niektorých epizódkach Manda. Ako predkrm pred finálnou časťou ušlo. ()

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Naprostá rezignace na snahu vyprávět nějaký koherentní příběh, jen random nálož postav a scén. Kdyby takhle seriál začal a pak se toho držel, budiž, ale když porovnám první čtyři epizody s tím, co bylo minulý týden a dnes, tak je to velký wtf, u kterého mám akorát pocit, že si tam každý dělá, co mu přijde cool, aniž by to někdo vedl. Jestli je tohle to nejlepší, na co se zmůžou, tak jsou Star Wars opravdu mrtvý. A aby se seriál jmenoval Boba Fett, fucking BOBA FETT, a hlavní postava přitom byla široko daleko nejtrapnější ze všech, a nebo tam pro změnu nebyla vůbec, jako kde to jsme? Vždyť on dnes jako jediný neměl ani jednu repliku. Kontroloval jsem to. Džízs. Westernovej konec hezkej, ale že by to bylo něco světobornýho? Come on... ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět “Tlustý Bob” 90% epizody nikde a epizodě to (jak jinak) prospívá. Obsahově jde jen o snahu naroubovat předchozí Mandalorianovu epizodu na předchozí 4 a upřímně mě to nijak nevadí. Seriál se stejně neubírá jak bych chtěl (chronologické vyprávění) a obsahově je to zajímavější bez Boba (btw. dnes už je digitálně možné opravdu vše... herce netřeba :)). Navíc “zatažení” starých známých epizodě jen prospělo. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj nerozumiem prečo je aj táto epizóda skôr Mandalorian 2.5 ako Boba Fett. Epizóda to samozrejme nie je zlá a asi kvôli Hamillovi je to najlepšie hodnotená epizóda z celého seriálu, ale mňa to až tak moc nevzalo. Chcem ulice Mos Espa a boj o nadvládu. Nie výcvik Jediho. 70% Disney plus ()

Hawkey15 

všechny recenze uživatele

Přesně ty Star Wars jaké jsem si vysnil. Pevně ukotvené v kombinaci žánrů sci-fi a western. To co bylo výborné na IV,V,VI díle a co trochu chybělo v I,II,III (ikdyž z pochopitelného důvodu, alespoň z mého úhlu pohledu). Dobře uchopené a využité vedlejší postavy, kulisy i místa (základy Jedi academie moc potěšili) . Je to "Book of Boba Fett" a je tady málo Boba Fetta...whatever! Mě nejvíc zajímalo hlavně to jak přežil a jestli se tvůrcům povede ho důstojně vrátit do hry, a to se povedlo. Chybí velkolepý příběh a dostáváme malé a celkem plitké jednohubky? Vůbec nevadí, v obyčejnosti je síla a navíc to hodně v zadu vypadá, že se přece jen větší linka rýsuje a pro všechny, kterým celý koncept nesedí mám dobrou zprávu. Pořád si můžete jít pustit VII,VIII,IX film. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)
  • Lovec odměn, který se objeví na konci epizody, není nikdo jiný než Cad Bane. Ten debutoval v Klonových válkách (od r. 2008), kde mimo jiné vzal i mladého Boba Fetta do svého gangu. Objevil se také v The Bad Batch (od r. 2021), kde lovil Omegu, poslední čistý genetický klon přímo z genetické šablony Jango Fetta. Bobba byl první. (Veskoslav)

Reklama

Reklama