Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další perfektně odvedená Star Wars práce, z těchto materiálů by se měly všichni Abramsové, Johnsonové apod. učit, jak se to dělá a co jsme po nich před lety chtěli. Epizodě nemohu nic moc vyčítat, snad jen to, že už je to skoro dva díly v seriálu co se jmenuje The Book of Boba Fett, kde není Boba Fett. Minulý díl mi nevadil absolutně vůbec, v tomto už jsem se přistihl, že bych tam toho Fetta chtěl víc. Přitom by stačilo kdyby za tím (Spoiler) Marshallem letěl hodit talk taky a hned by to vypadalo jinak (Konec spoileru). Jinak všechny překvápka parádní, jsem opravdu rád, že tohoto mohu být jako fanoušek Star Wars svědkem. Už sem ani po tom počátečním Disney marastu nedoufal... 4 z 5. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj nerozumiem prečo je aj táto epizóda skôr Mandalorian 2.5 ako Boba Fett. Epizóda to samozrejme nie je zlá a asi kvôli Hamillovi je to najlepšie hodnotená epizóda z celého seriálu, ale mňa to až tak moc nevzalo. Chcem ulice Mos Espa a boj o nadvládu. Nie výcvik Jediho. 70% Disney plus ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá časť čisto emočný doják. Grogu, Luke, Mando, Ashoka, R2. Fanúšikom sa na to určite dobre pozerá. V druhej polke návrat k zápletke na Tatooine s asi sekundovým výstupom Boba Fetta. V tejto fáze je ťažké stotožniť sa s názvom seriálu, keďže Boba tu nehrá ani druhé husle a pôsobí to skôr ako Mandalorian séria 2.5. Aspoň sa však vrátil westernový nádych, ktorý bol pomerne výrazný a dobre fungoval v niektorých epizódkach Manda. Ako predkrm pred finálnou časťou ušlo. ()

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Naprostá rezignace na snahu vyprávět nějaký koherentní příběh, jen random nálož postav a scén. Kdyby takhle seriál začal a pak se toho držel, budiž, ale když porovnám první čtyři epizody s tím, co bylo minulý týden a dnes, tak je to velký wtf, u kterého mám akorát pocit, že si tam každý dělá, co mu přijde cool, aniž by to někdo vedl. Jestli je tohle to nejlepší, na co se zmůžou, tak jsou Star Wars opravdu mrtvý. A aby se seriál jmenoval Boba Fett, fucking BOBA FETT, a hlavní postava přitom byla široko daleko nejtrapnější ze všech, a nebo tam pro změnu nebyla vůbec, jako kde to jsme? Vždyť on dnes jako jediný neměl ani jednu repliku. Kontroloval jsem to. Džízs. Westernovej konec hezkej, ale že by to bylo něco světobornýho? Come on... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl Boby Fetta. Je trošku paradox, že v těchto dvou epizodách si Fett ve svým seriálu absolutně nezahrál. Jenže Book of Boba Fett není tak úplně jen o Fettovi, ale o provázanosti s příběhem Mandaloriana a částečně i jako příprava na 3 sérii Mandy. Takže za mě super. Co si ale Grogua vybere, na to si musíme počkat. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Malý světelný meč, který Luke (Mark Hamill) ukáže na konci epizody Grogovi, je Yodův. Není to originální meč, který používal i během Klonových válek. Ten ztratil během souboje s Darth Sidiusem. V komiksu „Star Wars: Age of Rebellion“, který je součástí kanónu, v části „The Trial of Dagobah“ si Yoda nový meč postaví během svého vyhnanství. Tento meč po smrti svého mistra Luke vezme sebou. (Veskoslav)
  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)

Reklama

Reklama