Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další perfektně odvedená Star Wars práce, z těchto materiálů by se měly všichni Abramsové, Johnsonové apod. učit, jak se to dělá a co jsme po nich před lety chtěli. Epizodě nemohu nic moc vyčítat, snad jen to, že už je to skoro dva díly v seriálu co se jmenuje The Book of Boba Fett, kde není Boba Fett. Minulý díl mi nevadil absolutně vůbec, v tomto už jsem se přistihl, že bych tam toho Fetta chtěl víc. Přitom by stačilo kdyby za tím (Spoiler) Marshallem letěl hodit talk taky a hned by to vypadalo jinak (Konec spoileru). Jinak všechny překvápka parádní, jsem opravdu rád, že tohoto mohu být jako fanoušek Star Wars svědkem. Už sem ani po tom počátečním Disney marastu nedoufal... 4 z 5. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starej, dobrej R2D2... zase vše co řekl, to vypípali. Sprosťák nepoučitelnej. Mravenčí roboti mě upřímně dostali. To byl opravdu dobrý nápad. Jako velký milovník westernů hodnotím dvěma hvězdami. Protože zbytek je téměř odpad. Parodie na Jedi učí loutku baby Yodu. Sorry, ale on se fakt vždy pohybuje jako plyšák na provázku. (Pokaždé a vždy, ale v tomto díle je to obzvláště patrné). Takže na jedné straně velmi cením Cad Banea, protože na něj jsem se opravdu těšil. Na straně druhé celý tento díl vlastně nic moc nepřinesl. Moc táhlé a zbytečné. V kasinu opět nehráli tu naši, což zřejmě vyústilo v onen bombový nesouhlas. A v poslední řadě musím říct, že Ahsoka mě osobně moc neoslovila. Naopak. Představoval jsem si ji (na základě časopisů, knih a animovaného seriálu) úplně, ale opravdu úplně jinak. ()

Reklama

Hawkey15 

všechny recenze uživatele

Přesně ty Star Wars jaké jsem si vysnil. Pevně ukotvené v kombinaci žánrů sci-fi a western. To co bylo výborné na IV,V,VI díle a co trochu chybělo v I,II,III (ikdyž z pochopitelného důvodu, alespoň z mého úhlu pohledu). Dobře uchopené a využité vedlejší postavy, kulisy i místa (základy Jedi academie moc potěšili) . Je to "Book of Boba Fett" a je tady málo Boba Fetta...whatever! Mě nejvíc zajímalo hlavně to jak přežil a jestli se tvůrcům povede ho důstojně vrátit do hry, a to se povedlo. Chybí velkolepý příběh a dostáváme malé a celkem plitké jednohubky? Vůbec nevadí, v obyčejnosti je síla a navíc to hodně v zadu vypadá, že se přece jen větší linka rýsuje a pro všechny, kterým celý koncept nesedí mám dobrou zprávu. Pořád si můžete jít pustit VII,VIII,IX film. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dvě epizody kdekdo namítá, že je to moc Mando a málo Boba, každopádně podobné výtky jsou trochu mimo. Naopak, symbiotické zpracování materiálu je výbornou volbou, která umožňuje širší rozprostření vyprávění, aniž by kdokoliv významněji trpěl. Tenhle spin-of byl koneckonců s Mandalorianem od prvopočátku úzce spjatý - v Mandalorianovi začal, s Mandalorianem tematicky souvisí, v Mandalorianovi byl oficiálně ohlášen a pokud bude třeba, v budoucnu se od Mandaloriana osamostatní. Vzhledem k tomu, že Fettova linie aktuálně směřuje k jedinému cíli, kterému je věnována péče dostatečná, není ani druhý odklon do bratrských vod na škodu. Pokud by se k bratříčkům v dalších seriálech nezaujatě přidala ještě nějaká ta sestřenka a synovec, buďme rádi. A zbytek? "I will give you a choice." - je až paradoxní, jak silný tenhle moment byl v kontextu příběhu, v němž zjevně nepřehodil výhybku vypravěč (Kathleen Kennedy, jdi se bodnout). ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co k tomu říct. Výborný návrat k trochu jinému seriálu a upřímně by mi nevadilo, kdyby to takto i zůstalo. Jen je prostě škoda, že si Boba získal takovou pozici, že kdykoliv se k němu vyprávění vrátí, divák je tak trochu rozčarovaný. No, já jen doufám, že se vrátíme k jeho badass charakteru z Mandaloriana, protože tady mi prostě přijde o dost sentimentálnější, než bych u nájemného lovce čekala. Přeci jen, jak ukazuje jiný bounty hunter, tyhle dvě vlastnosti jde velice dobře skloubit dohromady, aniž by se sklouzlo ke zvláštnímu kýči. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Rasa Duros, reprezentována Cad Banem, byla poprvé představena ve slavné scéně kantýny v Nové naději (1977). (Veskoslav)
  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)

Reklama

Reklama