Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je výborný!! Je to tak trochu mix Project X a Divokých Historek, akorát s daleko ostřejším a hutnějším rozuzlením. Úvod nám představí dva detektivy, kteří vejdou do baráku plný mrtvol a hned sledujeme události, které tomu předcházely. Začíná to jako hodně divoká Novoroční párty, plná alkoholu a sexu!! ( snad v každé místnosti!) krásných Polských žen, slušnou dávkou humoru ( Nymfomanky a Mexikánec, který ztratí víru v boha top), nádherný vizuál plný barev a potom se rozjede sled šílených událostí, nechtěných úmrtí, falešných obvinění, všem tam začne řádně hrabat a ke konci to graduje 15 minutovým intenzivním Teen Masakrem, který mě příjemně překvapil. ( Baseballkou urvat silikon se jen tak nevidí). Za mě fajn zábava a pěkně divoké Polsko. Příběh***, Akce*** Humor*** Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak s takýmto príjemným thrillerovým guilty plesaure som veru nerátal. Námetovo tak podobné mnohým nenáročným thrillerovým komédiám s nádychom hororu, no pritom tak diametrálne odlišné.... Táto poľská laskominka splnila svoj účel do bodky - zaujímavý úvod, krátke predstavenie postáv a potom už len šialená jazda za smrťou. A pritom sa nezabudlo ani na poriadnu dávku humoru. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

V životě jsem viděl hodně dobrý filmy, hodně špatný filmy, hodně divný filmy. Ale všechno tohle strčil do škatulky tenhle mega ulítlej film Všichni moji přátelé jsou mrtví. Top z topových filmových scén v samotném závěru. Řval jsem smíchy! Přátelé, PláPoláci natočili něco, čímž strčili celou slavnou hollywoodskou produkci do kapsy. Naprostý luxus!!! K dokonalosti možná pár zbytečností. Filmové guilty pleasure roku 2021! 80% (jo, předpokládám, že je to mířené na puboše, ale dneska se ve mě ten puboš probudil). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná blbina,které se daří skloubit thriller/drama s komedií.Sice ne vždycky na 100%,ale ty hůře fungující momenty vždy dokáže něčím vynahradit.Samozřejmě je tu kupa vyložených zhovadilostí jako třeba nekonečný zásobník v pistoli,ale na logiku se v tomhle kousku nehraje a ani jí tu nikdo nevyžaduje.Na zasněžené,mrazivé odpoledne dostačující...70% ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

"Ty vole, moje prsní implantáty! To byl dárek od táty." Poláci si na Netflixu sice nejspíš musí dobývat místo prostopášnou brutální komedií, vždyť obstojí u konzumentů film, jestli je v něm málo krve, drog, sexu a masakru; nutno však říct, že se toho chopili s grácií. Dosud jsem se sice nepřenesl přes trochu účelovou vyvražďovačku, cesta k ní rozhodně mohla být rozvitější a tím pádem ujetější, ale neskutečně jsem si zamiloval až tvrdě cynický závěr a následný zdánlivě šťastný paralelní vesmír s očividně liberálnějším Polskem. Kompilace šílených tanečních, vztahových i sexuálních scén doprovázené Bizetem měly také svůj říz. Jak v tomto filmu říká povinné cameo samotného Ježíše na otázku: "Jezu... dlaczego sex musi być taki skomplikowany?" - "Miłość jest podstawą pokoju i przebaczenia. Budując wewnętrzny spokój, odnajdziesz ukojenie i to, co w źyciu najwaźniejsze: miłość. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama