Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto překvapující stylová černohumorná jízda z Polska, která dosahuje téměř hollywoodské kvality. Strašně mě vždycky baví sledovat nezávisle osudy úplně náhodných lidí na párty, takže rozmanitosti se zde dočkáte, avšak ani s jednou postavou nenavážete žádný konkrétní vztah. Trochu mi to vizuálem připomínalo nedávné ruské Tak už konečně chcípni, táto. Film obsahuje takové barevné pěkné detaily a každá postava je charakteristická a byla fakt sranda to sledovat. Ačkoliv humor je v podstatě narážkou na lidskou debilnost, já se bavila královsky a některé momenty fakt stály za to. Pořád se tak nějak rozhoduju mezi třemi a čtyřmi, ale o takovém filmu se nám od českých tvůrců může tady jen zdát, takže Poláci opět vedou v první lajně, co se týče středoevropské kinematografie. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Parádní silvestrovská párty po které bych opravdu nechtěl uklízet… Polská produkce mě prostě nepřestává překvapovat a jsem opravdu rád, že jsem si film pustil. Zprvu to sice vypadá jako hovadina pro puboše, ale nakonec se z toho vyklubala ostrá jízda plná trefného humoru, dvojsmyslů, a ironie. Navíc to, že se tam mihly i kozičky, mě definitivně zlomilo a dávám čtverec - 70%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nymfomanky, věřící křesťan vedoucí během nemanželského sexu disputaci s Ježíšem, luxusní MILFka, pizza boy zoufale hledající někoho, kdo by mu zaplatil, Bolek a Lolek a spousta dalších postaviček plus jedna pistole, která to všechno spustí. Inspirace podobnými zámořskými masakry je jasná a přiznaná, ale ten polský pohled na věc tomu dodává něco navíc a to mě bavilo. Výborní herci, skvělá muzika vč. výborně zvolených závěrečných vypalovaček v podání Mötley Crüe a The Animals a řada krvavavých i vtipných scén. Výborný celovečerní debut a je na čase, aby se ukázali i naši žánroví tvůrci. Talentů máme dost, tak kua přestaňte dotovat debilní letní komedie a vražte prachy do něčeho pořádného. 80% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Polský Project X se silvestrovským námětem zaměřený na teens. A ve výsledku to má svoje kouzlo, sice si na to absolutně kulervoucí zakončení, které jsem dlouho nikde neviděl, musí člověk počkat až do poslední desetiminutovky, ale má ho. A natočit tohle jako svůj debut, to chce mít taky koule, to by u nás neprošlo. Na jeden večer proč ne, tyhle bláznoviny já rád. Lepší 3* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to nejhorsi debut, pri jehoz hodnoceni je treba byt schovivavy. V generovani smichu trochu selhava. Přitom v ůvodu mě naladily vtípky jako "takhle nesbalím ani šlapku na E55",  "Pak skončí s masturbací nad fotkou něčí mámy", "Dovolila jsem ti, abys na mě močil". On:"To je toho, je to jako líbačka". ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama