Reklama

Reklama

To This Day

Krátkometrážní / Animovaný
Kanada, 2013, 8 min

Režie:

Shane Koyczan

Scénář:

Shane Koyczan

Hudba:

Shane Koyczan

Hrají:

Shane Koyczan

Obsahy(1)

Animovaná báseň o celoživotních dopadech šikany aneb proč kanadský autor Shane Koyczan nesnáší vepřové kotlety. (Alfréda)

Recenze (4)

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Asi nejsilnější animovaný film, jaký jsem kdy viděla. Boží animace, drtivé tempo, božský, dramatický přednes. 99% ()

Rebeca 

všechny recenze uživatele

Výborná řemeslná práce; naléhavost; hlas, jenž nabývá na intenzitě,  zvyšuje vypovídací hodnotu. ()

Reklama

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Krása není na povrchu, krása je v srdci. To This Day je projektem proti násilí a šikaně na školách. Jeho součástí je i tento dravý animovaný snímek s poselstvím. I když jsem byl na škole podivín a samotář, nikdy jsem nebyl šikanovaný, měl jsem jakousi vnitřní sílu, abych se nenechal, Ovšem ne každý má toto štěstí, a tak je dobře, že vznikají takové projekty. ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Když na ČSFD narazíte na stejného nadšence do krátkých animáků, jako jste vy sám, budete díky jeho recenzím a hodnocením dostávat tipy na skvělé kousky jak na zlatém podnose. Tímto děkuji bratr.milan a vy si jej také přidejte do oblíbených, ať vám nic neunikne. Film samotný je úžasným představením tisíce a jedné animační techniky, vizuálně se zde děje pořád něco zajímavého a jedno zhlédnutí rozhodně nestačí k tomu, abyste dokázali vše odhalit. Obsah filmu se s vizuální stránkou skvěle doplňuje a rozhodně jde o poměrně náročné téma, kterým si prošel nejeden z nás. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama