Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dobýt další země a získat velkou moc, to je pro Freydis, Leifa a Haralda lákavá představa. Vyrazí proto do různých končin světa a přitom narazí na staré i nové nepřátele. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (22)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se rozdrobil do několika linek, kde každá má svou dramaturgii A tak je tu prostor pro lepší vykreslení postav a jejich osudů , dojde i na vědu a dilema ohledně víry. Tentokrát je akce méně, mnohdy se odehrává v rámci cvičení a někdy jen vyplňuje čas. Je dobře, že zajímavé postavy první série dostávají vlastní prostor, jen mi trochu vadí příběhová různorodost, která odvádí pozornost. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem moc fanouškem nových Vikingů, zvlášť tato série mě nenadchla. Furt se jenom cestuje, linka Freydis mě absolutně nezajímá a vlastně celé je to poměrně nuda, kde se nic pořádného neděje. Nebyl tu ani jeden pořádný fight, furt jenom samé malé mezi skupinkami a všechny jsou hrozně jednoduché, že za 5 vteřin je konec. Ale něco mě na tom furt táhne, i když ta kvalita je tu za mě nízká a čekal jsem, že zde laťka bude vyšší než u první série, ale přišlo zklamání. No uvidíme jaké to bude dál, koukat na další sérii zřejmě budu, ale nemám velké očekávání. Celkově horší 3 hvězdy. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani sám neviem čo ma to napadlo, no dal som po prvej nevýraznej sérii príležitosť aj tej druhej, no a musím skonštatovať, že (nie len) zhruba od 3-4 epizódy, je táto séria určite lepšia ako tá prvá. Nepolemizujme o tom, že to nemá úroveň "Vikingov", nato raz a navždy zabudnite. Ale svoju kvalitu toto pokračovanie určite má a Ja s veľkou pravdepodobnosťou dám šancu aj tej tretej. Priznám sa, že som sa pri prvých epizódach trošku strácal, "kto je kto" - "kto za koho vlastne kope", respektíve komu mám vlastne držať palce a komu dopriať anál s nabrúseným mečom. Ja mám na historické počiny skrátka slabosť a i keď toto rozhodne nie je žiadny námetový skvost, som spokojný. Medzi 3-štyri. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"David Oakes' presence made me do it..."  Druhá série si zachovala nízkou kvalitu předešlé, ale na druhou stranu se nepropadla ještě níž. Teplí bratři si v průběhu nabalí super nové buchty k ošustění a opuštění, pardon, pohřbení a provdání. Chovná kobyla v mezidobí zajistí pokračování linie bratrova absolutně hetero kámoše a povije jim SYNA, načež je vykastrována (protože co je ženin nejvyšší cíl a nejbolestivější tragédie?!). Objeví se i nějaké to nové křoví, jehož osudy by nás z nějakého důvodu měly zajímat (Jako sorry, ale po jedné "romantické" scéně nebudu oplakávat ztrátu bojovníkovy matrace.). Nejzajímavějšími stále zůstávají Emma a Godwin. Bohužel jim to nezíská dostatek času na obrazovce ani kvalitní dějovou linku. Pamatujte děti- tahle pohádka je o "Vikinzích"! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masivní sešup. Prakticky komplet se rezignovalo na jakoukoliv korelaci s historií. Scénář evidentně jen vygooglil pár historických postav a volně s nimi pracuje jak se mu hodí. Historicky neodpovídá naprosto nic. Naprostou tragédií je křečovitá woke kultura. Napříč celou epizodou (když nepočítám tu rasovou idiocii) se děj soustředí výhradně na vykreslování žen, které jsou vždy silnější, chytřejší a lepší jakýkoli muž. Cokoliv s prostatou je buď hajzl, slaboch, svině nebo idiot. Feministky musely chrochtat blahem. To vše zabaleno do povětšinou odpadní nudy (na velkolepé bitvy jako v první řadě zapomeňte). Cokoli co je z Anglie je o ničem (šlo klidně vystřihnout). No a jak jinak, máme tu konec bez konce. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (5)

  • Harekr (Bradley James) vychází z historické postavy Håreka z Tjøtty, norského farmáře a místního náčelníka. (Lynette)
  • Leif Eriksson (Sam Corlett) a Harald Sigurdsson (Leo Suter) jsou zobrazeni jako stejně staří. Předpokládá se, že Leif Eriksson se narodil ve skutečnosti asi 50 let před Haraldem Sigurdssonem. (Lynette)
  • Natáčelo se v letních měsících až do listopadu 2021 v irském Dublinu a ve filmovém studiu Ashford studios, Ballyhenry v irském hrabství Wicklow. Filmařské práce komplikovala právě probíhající pandemie covid-19. (Lynette)

Reklama

Reklama