Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Uběhlo sedm let a Harald usiluje o korunu pro norského krále. Leif hledá Zlatou zemi a Freydís se stará, aby se jejímu lidu dobře žilo. (Netflix)

Recenze (12)

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

NEtflix řekl NE 4. sérii a scénáristi tak měli co dělat, aby to aspoň trochu nějak ukončili. A je to vidět. Slušnej začátek série, důraz na postavy (i když občas ne úplně zábavně), vykreslení poměrů, nikam se to nežene. A najednou je tu poslední díl, kde musí všechno skončit. Takže postavy používaj fast travel, zvraty nedávaj moc smysl a závěr působí dost neuspokojivě. I když jsme se nedostali až k Hastingsu, na kterej první epizody v Normandii pomrkávaly, tak proč toho Leifa aspoň nedostali do tý Ameriky? Největší úspěch jeho života, důvod, proč ho do seriálu vůbec vybrali jako hlavního protagonistu... a pro nic. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na téhle sequelové sérii je vidět že dostáva postupně větší a větší péči, takže trojka opět vypadá o něco lépe než dvojka a i příběhově je to zase o kousek záživnější. Bohužel pro mě to ani potom co jsem zkouknul komplet původní seriál tohle nebude nic k čemu bych měl tendenci se někdy třeba vrátit a nebo se těšil na další případnou sérii. Na jedno podívání je to ok, i těch hluchých míst je méně, ale za pár dní o tom budu vědět jen na základě tohoto komentáře…70% ()

Reklama

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že konečně začaly příběhy gradovat a postavy začaly být zajímavé, mi to přijde prostě useknuté. Místy se to navíc lehce táhlo a některé vedlejší postavy bych s klidem oželela. Ale klidně by to mohlo mít nějaké pokračování, tady mi přišlo, že se to snažili rychle uzavřít v posledních pár minutách a působí to akorát nevyužitě. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť o kúsoček lepšie ako druhá séria. Pribudli silnejšie intrigy i väčšia ochota vraždiť, pričom zásadným “hráčom” v prebiehajúcom deji sa stáva “kresťanstvo”, ktoré pomaličky ale isto ukazuje svoju “pravú tvár” a je zásadnou príčinou všetkých zverstiev či krviprelievania. Ako plynul čas, príchodom záveru dochádza na jednu zradu za druhou a tak len dodám, že sa celkom teším na sériu štvrtú, po ktorej by ma po vzhliadnutí tej prvej, ani len nenapadlo že raz budem chcieť siahnuť. Medzi 3-štyri. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita třetí sérií opět roste a je hloupost toto dílo předem zavrhnout jen proto, že to nejsou "ti původní" Vikingové. Dějově opět pestré. Jediné, co celou sérii trošku brzdí, jsou pasáže s Freydís, která je sice stále dobrou bojovnicí, ale veškerý svůj život věnuje až nereálné dobrosrdečnosti kolem sebe. Tak jak v minulých sériích, i v této má silné slovo víra. Křesťanská, pohanská, jakákoliv další. Všechny jsou násilnické a ve výsledku pro zdravý rozum i zbytečné. ()

Galerie (137)

Reklama

Reklama