Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

wikked 

všechny recenze uživatele

Matthias není špatný herec ani režisér, ale béčkový scénář nemá šanci zaujmout. Kromě ústřední dvojice jsou postavy naprosto zapomenutelné a "heisty" mají asi tolik nápadu a napětí jako recept na bábovku - prostě vlezem do banky zadníma dveřma, otočíme párkrat kolečkem a voilà. Za Dieterovy sluchové skills by se nemuseli stydět ani netopýři - odemykání sejfu za jízdy v náklaďáku je někde na úrovni Fast & Furious 9. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Narychlo splácaný a upečený polotovar, který se snaží rozvíjet svět Snyderovi Armády mrtvých. Schweighofer je sympaťák, ale jeho heistový debut je absolutně bez inovace a v přepálené stopáži se ztrácí i těch pár zábavných momentů vykrádání obřích sejfů. Jako devadesátiminutovka by to mohlo fungovat, ale takhle se jedná o další zbytečnou netflixárnu a tuzemského diváka tak ani nepoteší Praha v docela významné roli. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Snyderov Army of the Dead ma celkom bavil. A rád som si pozrel aj solovku s Dieterom. No doteraz nechápem ako je možné, že tento prequel vyšiel v ten istý rok a prečo táto postavu dostala sólovku. Keď to oznámili, som sa nie len čudoval, ale aj krútil hlavou. Fakt potrebujeme tento prequel ? Nie nepotrebujeme, podľa mňa, no nie je to niečo čo by niekomu ublížilo pri pozeraní a navyše je to celkom fajn jednohubka. Matthias Schweighofer je trošku podivín, ale to je aj v Armáde. Lúpeže sú celkom fajn a v závere ma to dokonca aj začalo trošku viac baviť.  Bavilo ma aj prepojenie na Army of the Dead a ak vás Snyderov film bavil, kludne odporúčam aj tento prequel. 70% - 3* ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Seriál absolutně o ničem. Hlavní postavy nudné, ploché, bez toho, aniž by si je divák něják oblíbil. V podstatě každá z hlavních postav mě tam nehorázně štvala. Ale když už to byl TOP tip na Netflixu, tak jsem se fakt musel podívat, co že je v této době vrcholem... Pokud tohle, tak je mi z toho dost špatně. Dále Tigran Hovnokimian, nebo jak se píše, se taky najebe všude. Já toho rádoby komika opravdu už nemohu vystát. Seriál měl dva plusy. První, že skončil, druhým byla animace těch sejfů.---> 15% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi silné tri hviezdy a tesne pod štyrmi. Pre mňa osobne to bolo celkom zaujímavé, fajn si to robilo srandu samo zo seba a úmyselne, herecký casting celkom vyšiel, humor bol slušný, akcia samozrejme v menšom, ale na druhú stranu pri tých snoch sa dá polemizovať o pokračovaní, pri ktorom to vyzerá asi fakt na nejaké buď cestovanie v čase, alebo naprieč dimenziami, ako to už niekto odhadoval aj na FandimeFilmu. Nechám sa prekvapiť a som veľmi zvedavý na záver trilógie. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Když tým Interpolu hlídá budovu kasina, ve kterém je poslední sejf, a Delacroix (Jonathan Cohen) rozhodne, že počkají do pěti do rána, při pohledu na Beatrix (Noémie Nakai) na obrazovce vedle ní nejdříve vidíme čas 8:43:47, poté 8:43:56 a pak znovu 8:43:47. Na konci scény se čas změní na 24hodinový formát místo původního 12hodinového. (Anyk)
  • Nákladní automobil, kterým ujíždejí z kasina, je těžké, vysoce mobilní univerzální nákladní vozidlo Tatra T815-790R99 38 300 8x8. Tento armádní speciál uveze 21 tun, má výkon 300kw a jede rychlostí až 110 km/h. (xisp)
  • Jedná se o prequel filmu Armáda mrtvých (2021) a zároveň o druhý film, ve kterém herec Matthias Schweighöfer ztvárnil roli Ludwiga Dietera. Zajímavostí je, že zmíněný herec se ujal i režie. (EMMY)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama