Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Docela slušný přívěsek Armády mrtvých, který dobře vypadá a docela odsýpá. Nemělo by se nad ním moc přemýšlet, ale rejža i hlavní kasař Mattthias Schweighofer odvedl kus práce. Z prstu vycucaná zápletka se sejfy nahodí udičku a pak už se spolu s Dieterem vezete na Nathalii Emmanuel. Praha je fajn a Svatý Mořic ještě fajnejší. Nic extra oslnivého, ale možná to znovu uvidím raději než onu Armádu mrtvých. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Spin-off prequel z ARMY OF THE DEAD. Tak ako to znie, tak to aj vyzerá. Zombi apokalypsa sa len pripomenie pár zábermi z TV, poprípade v nočnomorovkách hlavného kapsára. Ono je to aj logické, keďže tu nejde o akčný horor odohrávajúci sa v nakazenej USA, ale zlodejskú akčnú komédiu zo zatiaľ neohrozenej EU. Pomalé, málo akčné, humor nefunguje. Pridať k týmto aspektom trochu korenia, bolo by sa čím chváliť. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Prequel k Armádě mrtvých se povedl! Chápu, jsem jeden z mála, komu se se tento letošní přírůstek do zombie žánru líbil, Snyder si mě vždy dokáže omotat kolem prstu, jako audiovizuální blockbusterová laskomina to zafungovalo na jedničku. A zrovna ukřičená a bláznivá postava kasaře Dietera patřila k tomu nejlepšímu, s čím Army of the Dead na světlo světa přišla.....Ale zpět k prequelu...Potěšily krásné lokace a exteriéry, v tomhle ohledu film nepůsobil ani tolik béčkově (mj. jsme se dočkali tak půlhodinové pasáže v Praze, u které jsem se nejvíce nasmál). Hudebního podkresu se chopil opět Zimmer a na výsledku to bylo znát. Jasně, příběhově to patřilo do filmů druhé kategorie, logika sem tam pokulhávala, chování policistů z Interpolu bylo místy na facku, ale jako celek jsem si to dokázal naplno docela užít. A závěr propojující to se Snyderovým filmem mě velice potěšil. Fajn strávené páteční odpoledne. 6,5/10 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Armáda mrtvých totálne nevedela akým filmom chce byť. Armáda lupičů to vie. Chce byť béčkovou verziou Dannyho parťákov. Máte tu céčkového Hugha Jackmana (Stuart Martin) ako "šéfa" party, neústrednú herečku z Hra o trůny (Nathalie Emmanuel), herečku, ktorá keby točila porno tak je star (Ruby O. Fee). No a za hlavného súpera majú šéfa Interpol vyšetrovateľov, ktorý by herecky (Jonathan Cohen) nebol dostatočne drsný ani na vyloženú komédiu. Napriek tomu prvá hodina celkom dobre funguje. Potom už však naisto viete, že hlavným adrenalínom, hlavnou zábavou a napätím je sledovanie klapania zámkových systémov. Extrémne ľahko zabudnuteľné laškovanie okolo trezorov, kde nemáte žiadnu šancu si kohokoľvek obľúbiť. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Jako centrála Interpolu, která se ve filmu nachází v Lyonu, posloužilo kongresové centrum na Vyšehradě. Natáčelo se i na jiných místech Prahy. (paragonb)
  • Když tým Interpolu hlídá budovu kasina, ve kterém je poslední sejf, a Delacroix (Jonathan Cohen) rozhodne, že počkají do pěti do rána, při pohledu na Beatrix (Noémie Nakai) na obrazovce vedle ní nejdříve vidíme čas 8:43:47, poté 8:43:56 a pak znovu 8:43:47. Na konci scény se čas změní na 24hodinový formát místo původního 12hodinového. (Anyk)
  • V 59. minutě, když Dieter (Matthias Schweighöfer) v Praze přechází tramvajové koleje, tak tramvaj po vzdálenější koleji couvá a v následném protipohledu zbytek tramvaje projede po bližší koleji popředu. (Spanker_CZ)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama