Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (217)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nemci to musia zobrať do rúk aby ukázali Shitflixu, ako majú vyzerať filmy. Nápadité, skvelý strih, minimum hluchých miest, fintičky a žiadny do hlbky rozoberané vzťahové píčoviny a iné. Praha klasicky pekná, obsadenie fajn, až na tú z RaZ, tá je už prefláknutá a mohli tam dať niekoho iného. Dynamické, vtipné, nenudiace, ďakujeme. 3 z 5 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom dôstojný prequel ku Army of the Dead. Horor to samozrejme nie je ani náhodou, len to zbytočne pletie a takto si film nepozrú tí, čo sa tohto žánru boja. Ide o také celkom príjemné a decentne akčné dobrodružstvo, kde najzaujímavejšími scénami boli samozrejme otváranie tých trezorov. A Matthias Schweighöfer bol skvelý ako obyčajne. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné a podľa mňa sa vydaril hlavne casting. Matthias Schweighöfer síce obsadil sám seba, ale lepšie nemohol urobiť. A že prilákal Nathalie Emmanuel je takisto fajn úlovok. Veď je to jedna z najkrajších Angličaniek vôbec a to hlavne preto, že ako Angličanka nevyzerá. Film netreba brať príliš vážne a potom sa môže celkom páčiť. Nijako neurazil a hlavne nemá v sebe korektný výplach, ako píše Jaro.Krafcik. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Armáda mrtvých totálne nevedela akým filmom chce byť. Armáda lupičů to vie. Chce byť béčkovou verziou Dannyho parťákov. Máte tu céčkového Hugha Jackmana (Stuart Martin) ako "šéfa" party, neústrednú herečku z Hra o trůny (Nathalie Emmanuel), herečku, ktorá keby točila porno tak je star (Ruby O. Fee). No a za hlavného súpera majú šéfa Interpol vyšetrovateľov, ktorý by herecky (Jonathan Cohen) nebol dostatočne drsný ani na vyloženú komédiu. Napriek tomu prvá hodina celkom dobre funguje. Potom už však naisto viete, že hlavným adrenalínom, hlavnou zábavou a napätím je sledovanie klapania zámkových systémov. Extrémne ľahko zabudnuteľné laškovanie okolo trezorov, kde nemáte žiadnu šancu si kohokoľvek obľúbiť. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Obsahově slabší béčko, které vytahuji z podprůměru pouze dvě postavy - doopravdy nadstandardně zajímavá Nathalie Emmanuel a Matthias Schweighöfer (jako herec), u kterého člověk dovede pochopit, proč i přes své nerdovství zaujme ženské srdce. Jinak je to počin vhodný spíš do televize. Zaujme vizuální stránkou, Paříží, Prahou, Rakouskem, nezakryje však pohádkovost. A ano, souhlasím, že propojování se zombie apokalypsou je zbytečně nucené. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • V jedné cameo roli zde můžeme vidět americkou zpěvačku žijící v Praze Tonyu Graves. (DJMaroko)
  • Ve filmu se na okamžik objeví český stand-up komik Tigran Hovakimyan v roli místního policisty. (RanuncuL)

Související novinky

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

16.08.2024

Zack Snyder (Muž z oceli) se poslední dobou vehementně snaží dokázat, že stále patří mezi talentované režiséry, nikoliv mezi do sebe zahleděné autory, kteří neví, kdy přestat. Po kontroverzní a… (více)

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama