Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Snyderov Army of the Dead ma celkom bavil. A rád som si pozrel aj solovku s Dieterom. No doteraz nechápem ako je možné, že tento prequel vyšiel v ten istý rok a prečo táto postavu dostala sólovku. Keď to oznámili, som sa nie len čudoval, ale aj krútil hlavou. Fakt potrebujeme tento prequel ? Nie nepotrebujeme, podľa mňa, no nie je to niečo čo by niekomu ublížilo pri pozeraní a navyše je to celkom fajn jednohubka. Matthias Schweighofer je trošku podivín, ale to je aj v Armáde. Lúpeže sú celkom fajn a v závere ma to dokonca aj začalo trošku viac baviť.  Bavilo ma aj prepojenie na Army of the Dead a ak vás Snyderov film bavil, kludne odporúčam aj tento prequel. 70% - 3* ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Obsahově slabší béčko, které vytahuji z podprůměru pouze dvě postavy - doopravdy nadstandardně zajímavá Nathalie Emmanuel a Matthias Schweighöfer (jako herec), u kterého člověk dovede pochopit, proč i přes své nerdovství zaujme ženské srdce. Jinak je to počin vhodný spíš do televize. Zaujme vizuální stránkou, Paříží, Prahou, Rakouskem, nezakryje však pohádkovost. A ano, souhlasím, že propojování se zombie apokalypsou je zbytečně nucené. ()

Reklama

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Herec, scenáristka, režisér a producent? Áno náš milovaný trezorový antihrdina a zlolotor v jednom je to najlepšie z filmu Army Of Shit od Zacka Snydera. A tento comedy heist film nám ukázal aký šikovný je tento nemecký multitalent. Je film bomba? Nie, ale je jednoznačne jeden z TOP "feeling good" filmov tohto roka (2021). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čtyři sejfy spojuje jméno jejich tvůrce, který se nechal inspirovat dílem svého jmenovce, Richarda Wágnera. Mladík Dieter se odmalička učí otevírat sejfy a příběh Wagnerových zná nazpaměť. Když se mu naskytne šance změřit na nich síly, neváhá. Paříž, Praha, Svatý Mořic a.....kdesi v USA. Gwendoline má tajemnou jiskru a pro Dietera se stává femme fatale. A pak je tu Brad, co vypadá jako levná kopie Wolverina, zuřivý je ale podobně. Nejzábavnější jsou otvíračky sejfů, honičky po vlastních nohou, na kole po Malé Straně i v autech. Mohlo to být kratší, ale když se film rozjede, rychle odsýpá. Oddechovka pro pobavení, kdy Praha má ode mne jednu velkou * navíc. A popravdě, zombíci mi vůbec nechyběli. Ostatně ani původní Armáda mrtvých mě příliš nenadchla... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom dôstojný prequel ku Army of the Dead. Horor to samozrejme nie je ani náhodou, len to zbytočne pletie a takto si film nepozrú tí, čo sa tohto žánru boja. Ide o také celkom príjemné a decentne akčné dobrodružstvo, kde najzaujímavejšími scénami boli samozrejme otváranie tých trezorov. A Matthias Schweighöfer bol skvelý ako obyčajne. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v následujících lokacích: Česká republika (Praha, Mariánské lázně, Slapy, Hýskov, Stará Huť, Vinařice, Vrané nad Vltavou, Velká Amerika), Rakousko (Hallstatt), Německo (Obersalzberg) a Francie (Paříž). Mezi pražské lokace patřily Rudolfinum, Železniční most, chrám Svatého Víta, Václava a Vojtěcha nebo budova České spořitelny v Rytířské ulici. (Muffino)
  • Jedná se o prequel filmu Armáda mrtvých (2021) a zároveň o druhý film, ve kterém herec Matthias Schweighöfer ztvárnil roli Ludwiga Dietera. Zajímavostí je, že zmíněný herec se ujal i režie. (EMMY)
  • V 59. minutě, když Dieter (Matthias Schweighöfer) v Praze přechází tramvajové koleje, tak tramvaj po vzdálenější koleji couvá a v následném protipohledu zbytek tramvaje projede po bližší koleji popředu. (Spanker_CZ)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama