Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Army of Thieves byla promovaná od nevidím do nevidím, a tak jsme asi všichni čekali o dost víc, než jsme ve výsledku dostali, ale i tak se jedná o fajn oddechovou komediální loupež se sympatickou a vtipnou hlavní postavou a ucházející partou lupičů. Potěší dějová linie v Praze, hláškující hlavní postava a děj okolo trezorů, naopak co filmu dost škodí je jeho přízemnost a přemrštěně dlouhá stopáž, která ke konci trochu nudí. Neurazí, nenadchne, ale asi si dokážu představit lépe strávený čas. Lepší dvojka, která za mě na průměr ale nedosáhne a ani závěr mě nijak nepřesvědčil. Její postavení jako prequel k Army of The Dead je z mého pohledu pak už úplně od věci a nesmyslné. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi silné tri hviezdy a tesne pod štyrmi. Pre mňa osobne to bolo celkom zaujímavé, fajn si to robilo srandu samo zo seba a úmyselne, herecký casting celkom vyšiel, humor bol slušný, akcia samozrejme v menšom, ale na druhú stranu pri tých snoch sa dá polemizovať o pokračovaní, pri ktorom to vyzerá asi fakt na nejaké buď cestovanie v čase, alebo naprieč dimenziami, ako to už niekto odhadoval aj na FandimeFilmu. Nechám sa prekvapiť a som veľmi zvedavý na záver trilógie. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Bez problému koukatelný lupičský film, kde jsou asi nejzajímavější české reálie a čeština i v cizojazyčné verzi. Jen závěr mi přišel ne úplně dokončený. Trochu mne mátl motiv zombie apokalypsy na pozadí událostí...a až tady z komentářů čtu, že to má mít spojitost s nějakým jiným zombie filmem. Tady mi to zombie téma přišlo úplně mimo mísu a s dějem to nemělo ani kapku spojistosti a smyslu. 70% (viděl jsem 1x) ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Obsahově slabší béčko, které vytahuji z podprůměru pouze dvě postavy - doopravdy nadstandardně zajímavá Nathalie Emmanuel a Matthias Schweighöfer (jako herec), u kterého člověk dovede pochopit, proč i přes své nerdovství zaujme ženské srdce. Jinak je to počin vhodný spíš do televize. Zaujme vizuální stránkou, Paříží, Prahou, Rakouskem, nezakryje však pohádkovost. A ano, souhlasím, že propojování se zombie apokalypsou je zbytečně nucené. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Nákladní automobil, kterým ujíždejí z kasina, je těžké, vysoce mobilní univerzální nákladní vozidlo Tatra T815-790R99 38 300 8x8. Tento armádní speciál uveze 21 tun, má výkon 300kw a jede rychlostí až 110 km/h. (xisp)
  • Když tým Interpolu hlídá budovu kasina, ve kterém je poslední sejf, a Delacroix (Jonathan Cohen) rozhodne, že počkají do pěti do rána, při pohledu na Beatrix (Noémie Nakai) na obrazovce vedle ní nejdříve vidíme čas 8:43:47, poté 8:43:56 a pak znovu 8:43:47. Na konci scény se čas změní na 24hodinový formát místo původního 12hodinového. (Anyk)
  • Ve filmu se na okamžik objeví český stand-up komik Tigran Hovakimyan v roli místního policisty. (RanuncuL)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama