Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Za mě ano z těch komedií z poslední doby nejlepší z tvorby Netflixu zlatý klenot dokonce. Má to sympatické postavy dobrý děj a je to vtipné plusové body navíc za absenci fekálních scén (je zde jen jedna scéna kdy mimino počurá otce, ale má tak minutu) což je v dnešní době snad zázrak. Mínus pouze za feminismus nevím jestli je to trend dávat do komedií neschopné chlapy nebo někomu to přijde vtipné, ale mě ne. Jinak překvapivě na americkou komedií zde není moc černých (tuším tak dva ) a dokonce se dostalo i na Asiatku otázka je co na to teroristická BLM?. P.s. to s tím koncertem si mohly odpustit ne každý koncert přitahuje smažky a podobný lidský odpad. ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele

O krapet horší než Yes Man s Jimem Carreyem, ale přesto příjemné překvapení. Ne moc trapné, ne moc infantilní...Rodina Torresových je až na některé členy (sorry Jennifer) velmi sympatická a jejich eskapády dokážou na požadovaných 90 minut pobavit. Musím souhlasit s kolegy níže, že dobře si vedou také vedlejších charaktery - Arturo Castro jako policista nebo tělocvikář. Pokud hledáte na nedělní odpoledne pohodovou rodinnou komedii, tímto výběrem neprohloupíte. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o původní Netflix film, tak je to vcelku příjemná a vtipní rodinná komedie, kterou jsem si užila. Bavilo mě to, zasmála jsem se, herecky je to fajn. Vyloženě tam nejsou žádné trapné scénky nebo vtipy. Navíc bych mu dala nálepku jako opravdový rodinný film, který si užijou nejen rodiče, ale i ti nejmenší. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve většině až moc nerealistické, a právě kvůli tomu je Yes Day v porovnání s Yes Man suverénní poražený. Garner příšerně přehrává, Rammírez přehrává jen trochu a většina vtipných scén je o několik minut delších, než by bylo zdrávo a vtipných tím pádem přestávají být. Scéna se zmrzlinou? Fajn! Proč má ale proboha snad 5 minut a je po 2 jasný, jak dopadne? Stejně tak Prskaná. Potenciál to prostě nějaký mělo, ale ani zdaleka není film tak vtipný, jak by mohl, mít lepší scénář. Pokud si ale jen chcete s přítelkyní v pátek večer pustit nějakou krátkou, nenáročnou zábavu, u které vypnete mozek, bude se Yes Day líbit. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten film sice slibuje celkem slušnou podívanou, ale skutek utekl. Kromě prvních dvaceti minut, a pak pár střípků ve zbytku filmu je to ukvičená pitomina, kdy scény s pěnou spíš odkazovaly k hrátkám retardovanejch dětí z ústavu pro duševní poruchy. Stejně jako rvačka o růžovýho plyšáka (ani už nevím, co to bylo za zvíře) dvou dospělejch ženskejch. Hroznej film, kterýmu sem dal dvě usmolený hvězdy ještě ze soucitu.30%. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama