Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

silentname 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom "Yes Day" je ten, že do toho zase majú tvorcovia potrebu dávať tisíckrát prevarenú myšlienku, kde deti musia pochopiť aké to je byť rodičom a prečo majú reálne o ne strach a podobne. Na jednu stranu je to fajn, lebo to dáva istým spôsobom možnosť deťom nejaké veci pochopiť. A je super, že keď to uvidia na vlastnej koži, zmenia pocity. No na druhú stranu nemôžem povedať, že by sa tu stalo niečo skutočne vážne, kde by to mohlo dostať trošku nový rozmer. Ale okey, keby som toto vyňal z rovnice, ako je na tom zvyšok filmu? Úprimne si myslím, že do polovice je film presne to, čo som od neho chcel. Ľahká uvoľnená zábava, kde veci šlapú a má to energiu. Boj o vlajku je pre mňa asi osobný highlight filmu a možno by som povedal, že aj vodička sanitky je veľmi vtipná. No potom sa to práve dostane do tej vážnejšej rodiny a film prestane byť komédiou, no začne do toho dávať tie dramatické prvky. A ako som povedal, myšlienka zlá nie je. Len sme ju videli miliónkrát a veľmi to film spomalí a posunie do inej roviny. Možno s výnimkou súboja a ružovú gorilu. To ma skutočne pobavilo. Hodnotenie: C+ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Miluju vůni limči po ránu!" Vypne-li člověk při sledování Yes Day mozek, stále bude mít pocit, že sleduje plochý a prvoplánový film, který se snaží být cool, ale zároveň nedostatečně využívá námětu, ze kterého se určitě dalo vytřískat více. Vedle toho se člověk usvědčí v tom, že život bez dětí - byť pro někoho možná prázdný - má své výhody. Jennifer Garner i Édgar Ramírez jsou běžně fajn herci, ale zde nemají co hrát. P.S. Proč museli do filmu cpát zbytečnou scénu s umělými ptáky?! ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Ucil jsem se,ze kazde dite aby se citilo bezpecne,potrebuje vymezit hranice.Dospeli, kteri meli v detstvi "prokopnute" hranice se v dospelosti chovaji patologicky.V praci vam treba klidne vlezou do vasi zasuvky.Tento film je velmi,velmi hloupy, ale velmi malym detem se to muze libit. Je presne to, co je. Zapletka "ano" a "ne" bude urcite u ciloveho publika rezonovat.Libily se mi hlasky jako "potrebuji milenialku,ktera tu bude sedet do deseti, jist bezlepkove buritos a tweetovat hashtagy" ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Nudnej, stupidní a absolutně zbytecnej film. Říkat na všechno ANO je prostě nemožný... "Můžu si vzít tvoji ledvinu?" "Jasně, beze všeho...". Nemluvím navíc o trapným kick-balls humoru, kdy vrchol vtipů je kopanec do varlat. Yes man byl pitomej, ale dalo se na něj koukat, protože byl celkem vtipnej. Tohle je prostě jen idiotský... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie, která je pro děti fajn, ale pro dospělé je to bída. Humor infantilní a průměrný a některé scény byly vyloženě cringe, naopak si myslím, že kdyby podobné komedie cílily i na starší skupinu diváků, byly by přijatelnější. Oceňuju tady snahu Edgara Ramireze o komedii, ve které ani nebyl špatný, ale on se prostě narodil s charakterem do krimi detektivek a ne do filmů pro děti... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama